Ti-ai visat fetita imbracata in rochie de printesa, o rochie eleganta si rafinata? Un moment dificil poate fi alegerea costumatiei pentru botez. Daca iti doresti un botez magic, costumatia trebuia sa fie aleasa ca atare.

 

Noua Colectie AnneBebe pentru fete

 


AnneBebe prezinta noua colectie pentru fete - un Botez Magic in 2022, o colectie pe cat de colorata, pe atat de frumoasa. Fiecare rochita pentru noi este o mica lucrare de arta.

 

1. Rochie Bust Bej & Fusta Tull Mov Accesoriu Ursulet Fetite Cumino 3061


De sub vraja zanei ursitoare a Cenusaresei, va prezentam prima rochita. Cu bustul de culoare bej se va asorta foarte usor, iar tullul de pe fusta va fi pata de culoare. Rochita este cusuta cu atentie, din materiale atent selectionate, avand o compozitie de 100% bumbac. Materialul este moale si adecvat pentru pielea sensibila a copiilor accesoriul ursulet din talie o sa va cucereasca. Se poate asorta cu papucei crem, cu o bentita crem cu aceeasi culoare de mov, iar la nevoie putem adauga un bolero, un pardesiu sau un paltonas, in functie de sezon si de temperaturile de afara.

Citeste si UNDE GASESC HAINUTE SI TRUSOURI DE BOTEZ IN BUCURESTI?

2. Rochita Vernil Cu Danteluta Crem Botez Fetite AnneBebe



Cea de-a doua rochita vine de pe taramul lui Tinkerbell, fiind de o culoare mai deosebita: un verde-albastrui, asemanator culorii cerului. Aceasta rochita este eleganta cu maneci lungi, potrivita pentru un botez de basm. Se incheie in spate cu un fermoar care faciliteaza imbracarea micutei printese. Este o rochita ideala pentru a fii purtata primavara, dar si vara. Aceasta se poate accesoriza cu o bentita facuta din acelasi material si aceeasi culoare.

 

Citeste si TRADITII SI OBICEIURI LA BOTEZ… CE SE MAI PASTREAZA ACUM?

3. Rochita Somon Cu Imprimeu Floral Botez Annebebe



Urmatoarea rochita vine din dulapiorul papusilor de portelan, fiind o rochita de culoarea somonului si avand un imprimeu floral. Manecile sunt scurte, dar bufante, oferindu-i acesteia un aer elegant. Bustul este realizat din brocard, iar fustita din organza, insa la interior are 100% bumbac. Si aceasta rochita este prevazuta cu inchidere cu fermoar. Se poate comanda ca aceesoriu suplimentar si bentita.

Citeste si PATURICI, PLEDURI, PORTBEBE SI PLICURI BEBELUSI

 

4. Rochita Fetite Bust Dantela Aurie Fusta Plisata Annebebe



Din seria rochitelor pentru fetite care se pot asorta cu cea a nasei sau a mamei, cea de jos este una ivory, plisata si cu dantela aurie. Cu siguranta micuta va atrage toate privirile, iar ea se va transforma intr-o adevarata printesa. Bentita nu este inclusa in pret, insa se poate realiza separat. De asemenea, puteti sa accesorizati tinuta cu o bentita mai colorata sau chiar cu un pardesiu mai viu colorat. Este o rochita foarte deosebita, eleganta si potrivita pentru botez, cel mai important eveniment din viata unui copil nou-nascut. Toate accesoriile se gasesc la noi in magazin, online sau fizic.

5. Rochita Erica Somon Cu Dantela Si Tull Botez Annebebe


Rochita Erica cu dantela si tull, de culoarea somonului, este una dintre cele mai feminine rochite din colectia noastra. Dantela din care este confectionata rochita este speciala, oferindu-i acesteia imaginea unei printese adevarate. Are maneci scurte, interior de bumbac si vine pe mai multe marimi, astfel o puteti cumpara si pentru printese mai mari. Bentita este un accesoriu separat si se poate realiza la comanda.

6. Rochita Brocard Cu Cordon Rosu Fetite AnneBebe

Ultima dintre modelele pe care vi le prezentam astazi din noua colectie, este pata de culoare a acestui articol. Rochia este alba in intregime, in talie are o fundita rosie care scoate tinuta din anonimat. Are maneci lungi care ii confera eleganta unui botez aparte, fiind potrivita pentru inceputul de primavara. Este realizata din brocard.



Fiecare rochie este realizata cu mare atentie astfel ca rezultatele sunt exceptionale de fiecare data. Tesaturile sunt atent selectionate, iar fiecare rochie este astfel o mica lucrare de arta. Toate rochiile au inchidere in partea din spate cu fermoar pentru a facilita imbracarea micutei domnisoare.


Iar in final, chiar daca nu v-ati hotarat pentru un model anume, va asteptam in toate locatiile AnneBebe, iar unul dintre consultantii nostrii va va indruma cu drag si profesionalism.


Happy shopping!