Botezul este un ritual crestin prin care noul nascut intra vizibil in comunitatea crestina a bisericii. Nasii trebuie alesi pentru credinta si viata lor morala. Trebuie alesi cu chibzuinta si mare atentie, aspectul financiar fiind nerelevant sau mai putin important (cel putin, asa ar trebui sa fie conform dogmelor bisericesti).

Daca urmeaza sa fii nas pentru un copil, cu siguranta ai plecat deja in cautarea celor necesar pentru botez - trusou si hainele de care ai nevoie pentru a celebra un astfel de eveniment? De unde ai putea sa le cumperi daca esti din Bucuresti?

            AnneBebe vine in ajutorul tau cu un mic ghid de cumparaturi prin Bucuresti pentru haine si trusori de botez, pentru fetite si baietei. Dar mai intai, propunem sa enumeram necesarul hainutelor pentru acest eveniment atat de special.

            Trusoul de botez contine urmatoarele piese

  • Panza de mir – in care va fi infasat copilul dupa scoaterea din cristelnita
  • Prosop cu capison - cu care va fii sters copilul dupa scoaterea din apa sfintita
  • Fasa botez – se foloseste de asemenea la infasurarea celui mic
  • Sticluta pentru mir – se pune ulei de masline care va fi sfintit de preot
  • Prosop pentru preot – va fi folosit de catre  preot pentru a se sterge pe maini dupa ce se spala
  • Sapun pentru preot

De asemenea, continutul acestuia poate cuprinde si o paturica, o batista, o cutiuta pentru prima suvita si o cutie decorata pentru transportul acestor daruri. La trusoul de botez trebuie adaugate si hainute de botez. Acestea pot fi cumparate si separat, dar din economie de timp poti alege un set complet cu tot ce este necesar (poate chiar cu o anumita tematica). 

Dar cea mai dificila intrebare vine atunci cand ne intrebam de unde sa luam toate acestea? AnneBebe vine in ajutorul nasilor cu cateva recomandari pentru cumparaturi in Bucuresti.

 

Prima locatie a magazinului nostru este in Baneasa Shopping Center

magazin trusou botez bucuresti

Produsele noastre sunt diverse, astfel ca aici gasiti haine pentru fetite mai mici sau mai mari, baietei mai mititei sau mai marisori, hainute mai speciale, dar si trusoul pentru botez. Toate acestea se pot modifica la cerere, ia unele pot fi brodate cu mesaje personalizate.

Gasiti o multime de idei frumoase pentru hainute si trusouri de botez in Bucuresti. Ca si servicii premium, pentru clienti, la cerere se poate organiza Private Shopping (dimineata inainte de deschiderea magazinului sau in timpul orelor de functionare) sau VideoCall-uri cu livrari personale in Bucuresti pentru produsele pe care le alegeti in timpul discutiei. Acest serviciu este disponibil in oricare dintre locatiile noastre.

 

Urmatoarea locatie este AnneBebe Mall Sunplaza

Ceea ce te va surprinde de fiecare data cand vei trece pragul acestui magazin este multitudinea de optiuni. Poti alege hainute pentru copii, accesorii minunat lucrate (botosei, cape, palarioare etc.) dar si lumanari, trusori cu sau fara nume.

E uimitor sa stii ca intr-un loc gasesti tot ce ai nevoie pentru organizarea unui botez, daca urmeaza sa crestinezi un copil. Foarte multe piese din trusoul de botez se pot personaliza si modifica la cerere. 

Citeste si CE LUMANARE AM NEVOIE PENTRU BOTEZ ? TOTUL DESPRE LUMANARILE DE BOTEZ

 

Annebebe Unirea Shopping Center

 

Aici, ca si in celelalte locatii veti gasi hainute si accesorii pentru cea mai frumoasa etapa a vietii celor mici. Va asteptam in fiecare sezon cu noutati, reduceri si va suntem mereu alaturi chiar si pentru crearea trusoului pe care vi l-ati dorit pentru finutul sau finuta pentru care urmeaza sa deveniti parinti spirituali.

 

Annelino din Baneasa Shopping Center este o alta filiala a noastra

 

Cu siguranta aici veti gasi articole mai elegante si mai complexe. Pentru alegerea costumatiei si a trusoului pentru botez conteaza foarte mult locatia in care se va desfasura evenimentul, dar si tema aleasa.

Pentru diferite accesorii, mobila, lenjerie, papusi si alte jucarii, va invitam in Camera Bebelusului, locatie din Unirea Shopping Center.

 

Dar uneori, din criza de timp nu ajungem fizic in magazine, asa ca AnneBebe ofera si magazin online cu livrare in orice localitate din Romania. Din magazinul nostru online, puteti achizitiona la orice ora produse pentru prichindei.

Spor la cumparaturi!

 

P.S. Un mic sfat, nu uitati sa profitati si de reducerile aferente sezonului. Avem intotdeauna promotii atractive. 

 

Citeste si TRADITII SI OBICEIURI LA BOTEZ… CE SE MAI PASTREAZA ACUM?