AnneBebeAnneBebeAnneBebe

Datele mele personale pe AnneBebe.ro

Datele mele personale pe AnneBebe.ro

Magazinul va utilizeaza datele personale transmise prin formularul de comanda pentru a putea oferi informatii curierilor, pentru a va putea contacta daca produsele nu exista in stoc sau daca trebuie realizate modificari asupra comenzilor.

Prin completarea si transmiterea comenzii sunteti deacord ca "Datele mele personale pe AnneBebe.ro vor fi folosite in magazinul online AnneBebe, in rapoartele site-ului si de catre personalul SC ARTCONFEX SRL - AnneBebe.RO si Curierii care se ocupa de comanda mea."

Accesul dumneavoastra la acest site se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

In situatia in care va dati acordul pentru newslettere sau materiale promotionale pe care sa vi le oferim cu titlu de gratuitate, adresa dvs. de e-mail/telefonul vor fi folosite si stocate in baza noastra de date pentru campaniile de marketing online si offline.

S.C. ARTCONFEX.SRL se angajeaza inca din 2001 sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari noi de produse.

S.C. ARTCONFEX.SRL inca din 2001 nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.

S.C. ARTCONFEX.SRL va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. ARTCONFEX.SRL inca din 2001 utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

S.C. ARTCONFEX.SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Datele de identificare a firmei care detine www.AnneBebe.ro

S.C. ARTCONFEX. S.R.L.

Nr. Ord. R.C.J40/854/01.02.2000

CIF:RO12643450

Capital Social: 200 Lei

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Numar ANSPDCP: 25068, din 11/11/2014

Sediu:CALEA CALARASILOR NR.244, Sector 3, Bucuresti

Cont:RO27RNCB0074029231840001

Banca:BCR - SECTOR 3

Daca sesizati nereguli sau probleme cu datele dvs. confidentiale puteti suna la numarul de telefon 0726.005.500 si unul din consultantii magazinului online va inregistra sesizarea dvs. telefonica. 

Pentru probleme in legatura cu datele dvs. personale, pentru modificari, stergeri sau alte informatii stocate in baza noastra de date, va rugam sa ne contactati pe e-mail: office@annebebe.ro sau sa transmiteti prin posta solicitarea dvs. la adresa Calea Calarasilor 244, Bl.S21, Sc.2, Ap.55, Sector 3, Bucuresti, in atentia Dl. Prunoiu Alexandru

Telefonic nu va putem ajuta cu transmiterea si stergerea informatiilor din baza noastra de date !

 

Totodata, Puteti solicita datele dvs. personale prin acest formular:

 

Prin completarea acestui formular, consimt ca SC. ARTCONFEX SRL, detinatorul de drept al site-ului AnneBebe.ro sa-mi colecteze E-mailul si Numele notate mai sus, pentru a-mi putea trimite informatiile solicitate.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, puteti consulat si pagina: "Politica de confidentialitate"

 

 

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
insuficiente produse! Doar [max] disponibile