US Polo Assn pentru bebelusi si Copii 

USPA este un brand international foarte cunoscut si apreciat in toata lumea. Nu produce doar haine pentru adulti, ci si pentru copii. Daca vrei sa-ti porti copilul in hainute de calitate, de la un brand renumit, poti rasfoi cu incredere catalogul US Polo Assn pentru cei mici.

In Romania, poti gasi o multime de articole vestimentare pentru bebelusi si copii mici, semnate de brandul USPA, doar in magazinele AnneBebe. De la pled-uri pentru carucioare si patuturi, pana la body-uri, salopete si bavete, exista foarte multe solutii vestimentare pe care USPA le propune parintilor de pitici.

 

Salopete fete de la brandul US Polo Assn

Din noua colectie de hainute fac parte salopetele scurte cu imprimeu colorat si guleras, salopeta crem cu flori, body-urile diverse cu maneca scurta, fara nasturi si capse, ci cu guler petrecut, pentru o imbracare usoara. Vezi salopeta gri cu bluza cremsalopeta cu imprimeu castel, salopeta bebe cu unicorn si dungi colorate.

 

Salopeta Crem Cu Flori Gri 349 Us Polo Assn

Salopeta Gri Cu Bluza Crem Us Polo Assn art USB511

 

Salopeta Cu Imprimeu Castel Albastru & Roz Bumbac Bebelusi Fetite US Polo Assn 034

 

Salopeta Mov lLila Cu Dungi Colorate Us Polo Assn USB567

Body-urile si salopetele pentru fetite si baieti bebelusi sunt cele mai practice articole vestimentare la aceasta varsta. Pur si simplu, il poti imbraca pe bebe intr-un body scurt, iar pe deasupra ii poti da o salopeta confortabila. Ii va fi suficient de cald asa si vei putea sa-l manevrezi usor la alaptat, la schimbat, la somn sau la joaca.

 Hanorac Bleumarin Cu Rosu Cu Gluga & Fermoar Us Polo Assn USB653

 

Hanorac Gri Cu Gluga & Fermoar Us Polo Assn art USB652

 

 

Hanorac Bleumarin Cu Gluga & Capse Us Polo Assn art USB527

Hanorace bebelusi

Chiar daca atunci cand pleci in parc soarele surade pe cer, nu uita sa pui in geanta lui bebe si un hanorac pentru ca nu stii ce iti rezerva vremea. Astfel, vei fi pregatita sa-l acoperi pe cel mic cu un hanorac calduros, daca incepe sa bata vantul sau sa ploua. Hanoracele de la USPA sunt elegante, usor de imbracat (cu fermoar sau capse), cu gluga pentru protectia capului, maneci lungi, material interior moale si placut la atingere. Vezi hanoracul bleumarin cu rosu cu fermoar si gluga, hanoracul gri de la USPA sau hanoracul cu capse frontale.

 

Rochite casual

Ti-ai dorit atat de mult o fetita si acum o ai. Ti-ai promis ca atunci cand o vei tine in brate, o vei imbraca precum o printesa, de la primele sale zile. Acum, te poti tine de cuvant pentru ca exista atat de multe hainute frumoase pentru fetitele bebelusi. De la brandul USPA poti alege rochita alba cu broderie sparta sau rochita alba cu volane si imprimeu colorat si chilotel

 Rochie Alba Broderie Sparta 415 Us Polo Assn

 

 

Rochie Alba Cu Volane Imprimeu Colorat & Chilotel 408 Us Polo Assn

Seturi hainute baieti si fete

Aceste seturi sunt o idee excelenta de cadou cand mergi in vizita la niste proaspeti parinti, la un botez, la o aniversare etc. Sunt elegante, tematice si includ mai multe piese. In loc sa cumperi un tricou si apoi sa incerci sa-ti dai seama cu ce pantaloni sau fusta ar putea merge, cand cumperi direct un set complet, nu mai ai aceasta grija.

Pentru baietei, USPA propune seturi de tricouri cu pantaloni scurti (cum este acesta) sau maieu cu pantaloni scurt (cum este acesta).

De asemenea, gasesti seturi de body-uri in acelasi stil, set cu 5 piese (caciula, bavetica, pantaloni, manusi, fes - vezi modelul acesta cu elefanti), set cu bluza maneca lunga si pantaloni cu soseta, trening-uri USPA si seturi complete pentru nou nascuti cu 10 sau chiar 20 de piese.

 Set Nou Nascut 20 Piese Bleumarin Cu Crem Us Polo Assn USB 110

 

Trening 2 Piese Bluza & Pantalon Bej Cu Imprimeu Colorat Us Polo Assn USB496

 

Set 5 Piese Crem Cu Elefanti Baieti 200 Us Polo Assn

 

 

Set 2 Piese Tricou Crem & Pantalon Scurt Portocaliu 273 Us Polo Assn

Paturici si prosopele

In afara de articole vestimentare pentru copii, USPA ofera pled-uri cu imprimeu inflorat pentru carucior sau patut si prosoape de baie cu capison (prosop crem cu capison bleumarin cu balena sau prosop cu flori pentru bebelusi).

 Prosop Crem Cu Capison Bleumarin Cu Balena 237 Us Polo Assn

 

Prosop Crem Cu Capison Roz & Flori Gri 354 Us Polo Assn

 

 

In magazinele AnneBebe si pe site-ul nostru mai gasesti bavete USPA, caciuli si fesuri pentru bebelusi, combinezoane calduroase. Poti comanda online sau poti sa ne vizitezi direct in magazinele noastre AnneBebe.