Trusou botez personalizat la comanda

In loc sa pregatiti un trusou nemarcat pentru cel mic, merita sa alegeti personalizarea pieselor de botez, pentru ca acestea vor fi pretuite ca cea mai frumoasa amintire. Puteti alege personalizarea cu mesaje speciale, cu numele copilului, cu urari din inima sau initialele nasilor. Mai multe idei de botez, trusouri botez, dar si alte amanunte despre personalizarea trusoului de botez gasiti in acest articol.  
trusou botez personalizat


Ce se poate broda pe fiecare lucru in parte la un trusou botez personalizat?

Daca va pregatiti pentru un botez, de la noi puteti comanda un trusou personalizat, dar si cufere personalizate, lumanari botez si seturi complete. Pentru aceasta, in pagina produselor dorite de pe site-ul nostru, puteti selecta optiunile disponibile pentru personalizare.  

Trusou Personalizat Crem cu Bleumarin Botez Micul Print AnneBebe

De exemplu, pentru a personaliza acest trusou botez baietei, in pagina de comanda puteti introduce numele copilului botezat si data evenimentului - aceste informatii vor putea fi cusute pe piesele trusoului. 
Noi avem  articole copii botez,  costumașe botez,  lumânări botez băieței,  trusouri traditionale,  hăinuțe botez fetițe. 

  

Trusouri botez brodate

trusou botez personalizat brodatPutem personaliza 3 elemente de baza care fac parte din trusoul de botez:

1. Panza de mir

Aceasta se mai numeste si crasma sau crasmuta si nu trebuie sa lipseasca de la botez. In general, este alba sau ivory si simbolizeaza puritatea copilului care urmeaza sa fie crestinat. Nasii vor tine panza de mir atunci cand preotul va scoate bebelusul din cristelnita. Conform traditiei populare, panza de mir trebuie pastrata de catre parintii copilului si atunci cand bebe va fi bolnavior, daca va fi infasat in aceasta, el se va face imediat bine. 

panza mir personalizata2.Prosopul bebelusului 

Se va folosi la biserica, in timpul slujbei de crestinare, pentru a sterge bebelusul cand este scos din apa. Noi putem broda numele copilului botezat pe acest prosop, care va ramane o amintire frumoasa pentru el si pentru parintii acestuia.  

prosop personalizat3.Fasa pentru botez

Traditia spune ca fasa de botez este legatura dintre copilul botezat si Dumnezeu. De aceea, dupa botez, aceasta trebuie pastrata. Exista si unele superstitii legate de aceasta fasa, iar una din ele spune ca daca fasa este prea scurta, copilul se va casatori prea repede, iar daca este prea lunga, se va casatori prea tarziu. 

fasa botez personalizataDe asemenea, puteti alege culoarea broderiei, dar si un mesaj personal pe care sa-l coasem pe trusou. 
In afara de aceste piese care fac parte din trusoul de botez, mai putem personaliza lumanarea si cufarul. Lumanarea de botez se poate personaliza cu numele bebelusului botezat si data evenimentului. Si de aceasta data puteti alege culoarea broderiei aplicate. 
Pentru personalizarea cuferelor, puteti nota in pagina produsului numele copilasului botezat si data evenimentului, pentru ca noi sa le brodam exact asa. Personalizarea se poate face pe banda din catifea de la conturul capacului si/sau pe elipsa brodata lateral. Puteti alege una din cele 6 culori disponibile, sa transmiteti un gand frumos bebelusului si sa adaugati mesajul pe banda de catifea pe conturul de la baza. 
Puteti comanda din magazinul nostru trusou  brodat personalizat,  lumanari traditionale,  încălțăminte botez,  trusou botez traditional,  costumașe botez,  lumânări botez băieței si fete.  

Trusou Alb Cu Drag De La Nasi Botez AnneBebe

Trusou botez personalizat - cat costa?

Pretul pentru personalizarea trusoului de botez incepe de la 40 de lei. Personalizarea panzei de mir si a prosopului costa 40 de lei, iar personalizarea fasei de botez este 20 de lei. Puteti alege sa personalizati doar unul din aceste elemente sau pe toate. 
De asemenea, putem broda pe trusoul de botez un mesaj sau un gand frumos pentru bebelus, din partea nasilor. Pretul pentru aceasta personalizare este de 20 de lei si se poate face in limita a 40 de caractere. 
Personalizarea cufarului este 50 de lei si se poate face pe banda de catifea de la conturul capacului si/ sau pe elipsa brodata lateral. Personalizarea lumanarii cu numele copilului si data botezului este 50 de lei. 
Avem stoc permanent de articole pentru un botez reusit:  hainute fetite in funcție de tematica,,  lumânări botez fetițe cu  personalizate prin brodare,  perne personalizate,  prosop personalizat. 

 

lumanare personalizata


Trusou botez personalizat - ce culori poti alege?

Culorile disponibile pentru personalizarea trusoului, lumanarii si cuferelor sunt: bleu, bleumarin, roz, rosu, crem, auriu, maro. Iti recomandam sa alegi nuanta astfel incat sa creezi o armonie vizuala frumoasa. Desigur, nuantele bleu si bleumarin sunt alese in special pentru baietei, iar cele rosu si roz pentru fetite. Crem, auriu si maro pot fi folosite atat pentru fetite, cat si pentru baietei.  

Trusou Crem Tull Roz Pudra Buline Cu Balerina Botez Fetite AnneBebe