Cu siguranta, alegerea unor tinute pentru inspirate pentru gradinita se dovedeste a fi o experienta foarte frumoasa pentru mamicile de fetite.

Doar privind varietatea pieselor vestimentare pentru copii, vei vedea ca ai la dispozitie o multime de tinute cat mai interesante pentru micuta ta fashionista.

Toamna este considerata a fi sezonul schimbarilor, iar acesta este momentul oportun sa dai un refresh garderobei fetitei tale si sa ii creezi tinute adorabile pe care sa le poarte cu drag in fiecare zi la gradinita.

 

Descopera cele mai interesante piese pe care le poti achizitiona pentru fetita ta

 

1.Rochia din stofa cu maneca lunga si carouri bleu, un model apreciat de catre fetite

Rochie din Stofa cu Maneca Lunga si Carouri Bleu 4910 Mayoral

Rochitele din stofa reprezinta mereu o alegere inspirata in materie de moda. Aceste piese sunt pe cat se poate de frumoase, pe atat de practice pentru fetite. Stofa este un material calduros, ce ii va asigura micutei tale tot confortul de care are nevoie pe durata diminetilor reci de toamna cand se indreapta spre gradinita.

Ba mai mult, rochia din stofa cu maneca lunga are un croi lejer, permitand fetitelor sa se miste in voie, sa se joace si sa exploreze mediul inconjurator. Detaliile fac diferenta, iar atunci cand vine vorba de rochiile in carouri Mayoral, poti observa faptul ca acestea sunt prevazute cu gulerase albe in partea de sus, aspect ce creeaza un contrast cat se poate de interesant.

Primii ani petrecuti la gradinita vin cu provocari pentru copii, insa la capitolul imbracaminte, lucrurile sunt cat se poate de simple. Imbina latura functionala cu latura estetica si alege piese moi si confortabile, dar care sa puna in evidenta frumusetea si personalitatea micutei tale!

  • Mai multe modele de rochite si seturi de hainute gasesti AICI

 

2.Setul format din 2 piese alb cu negru, bluza cu dungi si pantaloni, un must have

Set 2 Piese Alb cu Negru Bluza cu Dungi si Pantaloni pentru Fete 7512 Mayoral

Seturile formate din bluza si pantaloni nu ar trebui sa lipseasca din garderoba de toamna a fetitelor. Tinutele casual sunt deseori preferate de catre cele mici, tocmai datorita faptului ca sunt cat se poate de comode.

Bluzitele cu dungi sunt o alegere clasica, dar mereu in tendinte, indiferent de sezon. Piesele minimaliste sunt usor de integrat in tinutele de zi cu zi, iar contrastul dintre bluza cu dungi si pantaloni este unul interesant.

Asigura-te ca accesorizezi setul cu o pereche de pantofi negri sau cu ghetute de toamna, in functie de vremea de afara. Vei vedea cat de frumoasa va fi fetita ta imbracata in acest mod!

  • Pentru bluze si tricouri fete click AICI

 

3.Rochia cu maneca lunga frez cu volane, adorata de cele mici

Rochie cu Maneca Lunga Frez cu Volane pe Bust 4927 Mayoral

De la nuanta, pana la volanele adorabile, acest model de rochie este pe placul tuturor fetitelor. Potrivit designerilor, toamna este anotimpul perfect pentru ca micutele sa poarte culori pastelate. 

A venit momentul sa impachetezi rochitele in nuante vibrante de corai, galben sau verde si sa ii pui la dispozitia fetitei tale modele care sa se potriveasca mult mai bine cu vremea de afara.

De asemenea, dresurile sunt de nelipsit atunci cand vine vorba de sezonul toamna-iarna, tocmai pentru ca mentin confortul termic al fetitelor, dar sunt totodata si foarte chic.

Modelele de rochii cu maneca lunga sunt in topul preferintelor mamicilor in aceasta perioada din an, aspect deloc surprinzator avand in vedere faptul ca temperaturile scad pe zi ce trece, iar razele soarelui se lasa deseori asteptate.

 

  • Pentru mai multe haine de fete click AICI

4.Jacheta din stofa alb cu negru, un articol esential in garderoba de toamna

Jacheta Stofa Alb Cu Negru Fata 4198 Mayoral

Luna septembrie nu coincide doar cu venirea toamnei, ci si cu inceperea unui nou an scolar. Jachetele reprezinta baza tinutelor pentru gradinita sau clasa pregatitoare, fiind pe cat de stilate, pe atat de calduroase.

Modelele prevazute cu nasturi sunt mult mai confortabile pentru fetite, deoarece le pot descheia si incheia cu lejeritate ori de cate ori este cazul. Interesant este faptul ca jachetele din stofa alb negru sunt o alegere clasica, insa care isi va pastra mereu farmecul in randul celor mici.

Purtate cu un tricou, o camasa sau un pulover mai gros, jachetele completeaza cu succes orice look, fiind de nelipsit atat din vestimentatia copiilor, cat si a adultilor..

Prin urmare, indiferent de piesele pe care le alegi pentru gradinita, nu uita sa pui confortul fetitei tale pe primul loc! Cu atentie la detalii si implicare, poti sa creezi tinute adorabile pentru cele mici, ajutandu-le sa se simta increzatoare in fiecare zi.