Un stil aparte pentru botez - vintage

Credem cu tarie ca majoritatea persoanelor sunt de acord cu faptul ca hainele pentru copii sunt adorabile, iar de multe ori suntem suprinsi de cat de mici si dragalase pot fi. In ziua de astazi exista o mutitudine de optiuni de haine pentru copiii de toate varstele, pentru toate bugetele si pentru toate gusturile.

rochita ivory vintage

Noi ne dorim sa venim cu o abordare inedita care sa scoata putin din tiparele clasice tinutele copiilor si anume stilul vintage.

 

Ce este totusi acest stil vintage?

Stilul vintage este un stil ce apartine secolului trecut si este caracterizat prin eleganta, abundenta de detalii, materiale impunatoare si sofisticate, dar usoare si delicate in acelasi timp. In randul adultilor acest stil pare sa prinda noi valente si din ce in ce mai multe persoane promoveaza chiar ideea de haine second hand, iar produsele vintage autentice sunt extreme de cautate si apreciate.

Hainutele pentru copii in stil vintage sunt usor de remarcat: nuante ivory, dantela, volane, macrame, tricot - iata doar cateva elemente ce definesc acest stil unic. 

 

hainute vintage copii

 

In cazul copiilor, stilul vintage sau inspiratia din modele vintage, nu este atat de comun, iar noi va propunem ca pentru tinute deosebite si de poveste sa va inspirati alaturi de noi din acest stil pentru tinutele copiilor dumneavoastra.

 

 

Tinute vintage pentru fetite

In cazul fetitelor, optiunile au fost intotdeauna mai multe si piata abunda de articole pentru fetite. Pentru a pune bazele unei tinute vintage propunem sosete cu volanas.

sosete cu volanase vintage

Aceste detalii sunt parca desprinse din acea lume in care detaliile erau prezente din abundenta si lucrarile erau dintr cele mai minutioase. Volanasul si fundita sunt elemente distinctive, iar bumbacul din care sunt alcatuite sosetele este unul delicat si pretios.

Elementul central al tinutei poate fi reprezentat de Rochia Izvory cu fir argintiu.

Elementul distinctiv al acestei rochii este dat de funda supradimensionata aplicata la nivelul umerilor. Croiul rochiei este unul clasic si simplu lasand parca loc fundei sa iasa in evidenta fara a atrage atentia la alte detalii. Este realizata din bumbac, iar croiul aminteste de prestanta materialelor din era vintage, dar pastreaza si un aer chic si modern in acelasi timp.

Pentru serile usor racoroase tinuta poate fi completata in armonie perfecta cu un cardigan din tricot alb cu volanas.

Cardigan Tricot Alb Cu Volan

Cardiganul are elemente sofisticate precum in partea de jos si cusaturile fine in forma de inimioara aplicate direct pe material. Delicatetea materialului si detaliile fine intregesc perfect tinuta.

Completeaza tinuta cu o pereche de pantofi din piele crem.

pantofi vintage copii

Pantofii au un aspect lacuit, iar inchizatoarea este pe baza de curea si nu fermoar sau scotch, amintind de modul de inchidere vintage. Aspectul acestora este unul simplu, dar elegant si sofisticat in acelasi timp.

 

Tinute vintage pentru baietei

Pentru baietei optiunile de pe piata nu sunt la fel de numeroase, mai ales in ceea ce priveste stilul vintage aplicat in viata de zi cu zi, insa cu atentie si inspiratie puteti alcatui tinute de inspiratie vintage cu care baietelul dumneavoastra va fi in central atentiei.

Baza tinutei poate fi data de un pantalon lung bleumarin.

pantaloni vintage baietei

Acest pantalon are o croiala clasica si simpla, iar fata de jeansii obisnuiti, acest tip de pantalon completat cu articolele potrivite poate forma cu success o tinuta de inspiratie vintage care sa ofera eleganta si rafinament.

Completeaza tinuta cu o camasa alba cu papion bleumarin.

camasa cu papion baietei

Camasa este una clasica ce denota sobrietate si eleganta, dar in acelasi timp pastreaza linii moderne deoarece este simpla, iar papionul ofera acel plus de eleganta ce se regasea adesea in vremurile secolului trecut.

Pentru un plus de efect puteti adauga tinutei si un sacou bleumarin din bumbac care sa confere tinutei mai multa prestanta si un aer sofisticat.

sacou retro baietei

Desigur ca tinuta nu poate fi completa fara o pereche de pantofi negri lacuiti in aceeasi nota eleganta ca restul tinutei.

 

pantofi baieti vintage

Asadar, exista foarte multe optiuni moderne care accesorizate potrivit pot avea inspiratie vintage cu atat mai mult cu cat ne concentram pe a gasi articole cu linii clasice. Dar abundenta de detalii fine atent alese si materiale cu iz pretios precum dantela confera structura tinutei, dar sunt in acelasi timp delicate cu pielea copiilor.

Speram ca v-am inspirat si spor la cumparaturi!