Fiind la inceputul vietii lor de printesa, va mai dura pana cand micile domnisoare se vor transforma in femei in toata firea si vor avea un cuvant important de spus in ceea ce priveste tinuta si stilul personal.

Pana in momentul in care isi vor lua viata in maini in adevaratul sens al cuvantului, ramane la latitudinea parintilor si a nasilor sa se ocupe de viitoarea printesa. Iar primii pasi vor fi facuti inca din prima zi de viata, cu un profund marcaj emotional in ziua botezului.

Cei mai multi parinti si nasi au evoluat odata cu trend-urile din moda. Asa ca nu mai e o noutate ca acestia vor investi in tinuta bebelusei pentru a-i oferi o infatisare speciala in cel mai magic moment al vietii.

Iar fruntase la capitolul popularitate sunt fara nicio indoiala astfel de rochite botez tip printesa. De ce sa alegi o astfel de rochie pentru cea mica, cum alegi cea mai potrivita rochie, ce costuri presupune sau de ce detalii fine trebuie sa tii cont, vei afla din materialul de astazi.

 Rochita Ivory Cu Dungi Aurii Botez Fete AnneBebe

Cum alegi cea mai potrivita rochita pentru botez?

Cel mai important lucru atunci cand alegi tinuta printesei tale este confortul. Fiind o frantura de om aflata la primul eveniment de o asemenea amploare, dedicat dansei intru tocmai, te va interesa ca fetita sa se simta bine, confortabil si sa fie relaxata.

Doar simplu fapt ca se vor aduna in jurul ei mai multe persoane decat de obicei s-ar putea sa o agite, cu atat mai mult intregul ritual ce poate fi cu adevarat obositor.

 

Si pentru ca rochia stil printesa e o modalitate clasica de exprimare a sexului ei frumos, cu siguranta nu-ti vei dori s-o incomodeze si tinuta.

Pentru ca fiecare copil este unic in felul sau, ofera atentie la alegerea marimii. Unii copii au o dezvoltare mai lenta, altii mai rapida, iar rochia nu ar trebui sa fie nici prea grea, nici mult prea bogata in materiale, dar nici prea stramta. Cum stabilesti ca ai ales marimea cea mai buna?

Incearca sa-ti masori copilul, iar daca acest lucru poate fi mult prea dificil, masoara hainutele pe care le poarta in mod obisnuit si compara dimensiunile cu cele ale rochiei pe care o doresti.

 Rochita Vernil Cu Danteluta Crem Botez Fetite AnneBebe

De ce sa alegi o rochita botez tip printesa?

Rochiile tip printesa au un farmec aparte - de la croiala fina si gingasa, asa cum sunt fetitele in general, pana la inocenta si puritatea pe care ele o exprima si modul in care pun in valoare un astfel de suflet.

Iar daca e sa ne referim si la faptul ca in urma evenimentului se vor aduna o serie de fotografii sau filmulete pe care le veti avea pretutindeni in amintire, si pe care la un moment dat le va vedea si ea, rochia stil printesa o va ajuta sa se plieze cat mai bine pe tema evenimentului.

Alaturi de o multime de adulti imbracati elegant, copilul nu doar ca va fi surprins in ipostaze si intr-o tinuta care sa o puna in valoare in respectivele materiale, dar in acelasi timp, peste ani si ani, ea va fi impresionata si fericita de modul in care i-ati ales tinuta si ca a fost si este cu adevarat o printesa veritabila.

 Set Botez Fetite Annebebe Buburuza Rochita+Lumanare

Cat costa o rochita tip printesa pentru bebeluse?

Ai putea spune ca o astfel de rochie minunata si splendida din toate punctele de vedere costa o avere, nu-i asa?

Ei bine, annebebe.ro isi doreste sa fie alaturi de fiecare familie si sa transforme botezul intr-un moment magic, fara a avea grija costurilor uriase ce sunt adesea solicitate pentru un simplu articol de imbracaminte. De aceea, la noi vei gasi rochite de botez tip printesa incepand cu pretul de 69 lei.

Bineinteles, cu cat iti doresti sa fie rochia mai speciala si din materiale cat mai sofisticate sau cu un design aparte, cu atat va trebui sa investesti mai mult. Astfel, cea mai scumpa rochie are pretul de 600 lei si este o creatie premium din materiale pretioase, decorata cu broderie dantelata si perle.

 

Ce conditii trebuie sa indeplineasca rochita tip printesa?

Indiferent de bugetul pe care-l ai la dispozitie sau de modelul pe care il consideri relevant pentru micuta ta, exista o serie de criterii de baza pe care trebuie sa le indeplineasca rochia tip printesa.

Rochita Sofia Ivory Cu Tematica Traditionala Botez Annebebe

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca materialele sunt de cea mai buna calitate, evitand disconfortul celei mici pe parcursul intregii zile. Pielea bebelusilor este foarte fina, de aceea e recomandat ca rochia aleasa sa fie de preferat din bumbac, cel putin in zona care ia contact direct cu pielea. De exemplu, poti opta pentru o rochie cu dos de bumbac, top din dantela si fusta din voal sau tull.

De asemenea, trebuie sa te asiguri ca rochia aleasa se pliaza pe sezonul corespunzator. Astfel, in sezonul mai rece poti opta pentru o rochie dintr-un material mai dens sau mai gros. Iti poate fi mai simplu accesorizarea rochiei cu o serie de ciorapei grosi, o caciulita si un paltonas (pentru zilele extrem de reci). Pentru o tinuta de senzatie, asigura-te ca si accesoriile sunt in ton cu modelul rochiei si nu le alege niciodata anticipat.

Rochita Botez Rosie Dungi Negre Bust Catifea Annebebe

Daca botezul are o anumita tematica, ideal este ca si tinuta copilului, respectiv a adultilor, sa se plieze pe aceeasi linie. Rezultatul va fi unul mai armonios si plin de bun gust.

 

Cine cumpara tinuta de botez pentru fetita?

Fie ca vorbim de baieti sau fetite, de tinuta copilasilor sunt raspunzatori nasii. Bineinteles, faptul ca au ales sa faca parte din viata copilei e cel mai frumos dar. Asa ca, indiferent de gusturile tale, ca parinte, nasii vor avea ultimul cuvant de spus. Va fi minunat daca te vei putea consulta cu acestia astfel incat sa alegi o rochie la un buget potrivit si un model cu care sa rezoneze intreaga familie. Important este ca micuta sa se simta ca un adevarat ingeras si intreg evenimentul sa fie o amintire de neuitat.

 

In concluzie, nu e deloc dificil sa alegi cea mai frumoasa rochie pentru cea mai veritabila printesa. Exista optiuni vaste pentru toate aceste minuni din viata noastra, increstinarea fetitei fiind insusi cel mai frumos dar.