Este posibil sa nu te gandesti la ce se afla in tinutele pe care le cumperi pentru copilul tau sau la modul in care alegerile de tesaturi pe care le faci pot contribui la un stil de viata mai sustenabil. Atunci cand alegi o haina noua pentru copii, stilul si forma sunt in general atributele care primeaza si asupra carora te concentrezi. Dar, cum si unde - si din ce materiale - sunt fabricate hainutele pentru copii sunt lucruri la fel de importante.

 

Hainute din bumbac eco

Atunci cand cauti imbracaminte pentru copii, vei descoperi ca majoritatea articolelor sunt fabricate din bumbac. Ceea ce nu se specifica pe eticheta este ca, cu exceptia cazului in care bumbacul este organic, acesta a fost tratat cu substante chimice nocive care nu pot fi intotdeauna indepartate in totalitate si, prin urmare, ar putea fi absorbite de pielea bebelusului tau.

De aceea, materialele organice in moda pentru copii devin din ce in ce mai importante. Daca vrei sa oferi ce este mai bun si sanatos pentru copilul tau, daca esti preocutat de bunastarea ta si a celor din jurul tau, atunci alege tesaturile organice. Acestea au un impact pozitiv major asupra sanatatii umane si asupra sanatatii Planetei noastre.

 

Iata propunerile noastre pentru hainute organice pentru copii, in 2022

 

Hainute organice pentru copii, de la KitiKate

 

Set Cadou Maternitate 4 Piese Bumbac Organic Prematur Alb & Bleu KityKate 14054 . Primul gand pe care il ai atunci cand copilasul tau s-a nascut prematur este sa-i oferi lucruri cat mai delicate. Incepe cu acest set de maternitate, care contine 4 piese fabricate din bumbac organic, moale, non-toxic, placut la atingere. Include un body, o caciulita, o camasuta si un pantalon, toate fiind albe cu elemente decorative copilaresti.

 Set Cadou Maternitate 4 Piese Bumbac Organic Prematur Alb & Bleu KityKate 14054

Set Maternitate Bebelusi Nou Nascuti Bumbac Organic Cu Ursi Bleu KityKate S16765 . Un alt set complet de hainute pentru bebelusi este acesta propus de brandul KityKate, in oferta caruia poti gasi o multime de articole vestimentare din 100% bumbac organic. Setul cu ursi include manusi, body cu maneca scurta si bluza de corp cu maneca lunga, bluza cu maneca lunga, pantaloni, caciulita, bavetica, sosete, batista, paturica.

 Set Maternitate Bebelusi Nou Nascuti Bumbac Organic Cu Ursi Bleu KityKate S16765

Set 2 piese Unisex Bluza & Pantaloni Bumbac Organic KityKate S99799. Un set de doua articole vestimentare pentru bebelusii pana la 9 luni. Bluzita este cu dungi orizontale, iar pantalonii sunt rosii. Sunt usor de imbracat si perfecte pentru activitatile de joaca ale celui mic. Rezistente la spalare, delicate cu pielea copiilor mici, hainute de la KityKate sunt tare apreciate de mamicile atente cu fiecare alegere pe care o fac pentru puii lor.

 Set 2 piese Unisex Bluza & Pantaloni Bumbac Organic KityKate S99799

Pled Tricotat Patut & Carucior Bumbac Organic Bej KityKate S22599

Pled-ul este un obiect foarte versatil atunci cand ai un bebe mic. Poti sa-l folosesti in carucior sau in patut, iar cand se face instant frig, il poti inveli pe cel mic cu el. Acest pled atat de frumos tricotat este din bumbac organic, cel mai sigur si confortabil material pentru hainutele copiilor mici.

 Pled Tricotat Patut & Carucior Bumbac Organic Bej KityKate S22599

Salopeta Bumbac Organic Gri Dinozauri Roz & Baveta & Fes S95012. Iata un alt set de hainute frumoase si moi pentru bebelusi. Body-ul este imprimat cu pene, corturi indiene si dinozauri (baby saurus), iar aceste motive haioase sunt reluate pe bavetica si fes. Marimile disponibile in prezent sunt cele de la 1 - 3 luni si 3 - 6 luni. 

 Salopeta Bumbac Organic Gri Dinozauri Roz & Baveta & Fes S95012

Hainute organice pentru copii, de la Mayoral

Rochie Fetite Tricot Gri Cu Iepure Mayoral 2811 - este o rochita amuzanta, din bumbac organic 100%, cu imprimeu stelute albe si un iepuras pe piept. Fustita este plisata, iar manecile lungi. Gulerul la baza gatului o face sa fie confortabila pentru toate activitatile. Este ideala pentru fetitele 9 - 12 luni.

 Rochie Fetite Tricot Gri Cu Iepure Mayoral 2811

Caciula Tricot Crem Mayoral Bebelusi 9438. Pentru orice anotimp, atunci cand bate vantul sau vremea este rece, poti acoperi capul bebelusului cu aceasta caciulita lejera, fabricata din bumbac organic 100%. Este elastica, se muleaza usor pe forma capului si pomponul de sus ii ofera un aer casual, fashion. 

 Caciula Tricot Crem Mayoral Bebelusi 9438

Set Tricot 2 Piese Crem Cu Bej Bumbac Organic Mayoral 2502. Setul include pantaloni cu sosetuta si bluzita, ambele din bumbac organic 100%. Este ideal pentru fetite de la 0 la 18 luni, fiind moale, placut la atingere, pufos si sigur pentru pielea delicata a celor mici, inca de la nastere.  

 Set Tricot 2 Piese Crem Cu Bej Bumbac Organic Mayoral 2502

Set 3 Piese Fusta & Bluza Bumbac Organic ECOFRIENDS Mayoral 2812. Mayoral surprinde din nou, Acest set pentru fetite bebe este atat de dulce. Include bluzita, hainute si fustita, toate in culori asortate si toate fabricate din bumbac organic. Minunea ta va arata ca o papusa. Poti sa-i faci multe fotografii pe care sa le pastrezi apoi vesnic in albumul cu amintiri.

 Set 3 Piese Fusta & Bluza Bumbac Organic ECOFRIENDS Mayoral 2812

Pulover Baiat Bumbac Organic Bej Detalii Bleumarin & Portocalii Mayoral 1338. Un pulover calduros, dar fara sa-l incinga pe cel mic si fara sa favorizeze transpiratia. Este fabricat tot din 100% bumbac organic, moale si atat de placut la atingere. Se inchide cu doi nasturi, sus, in lateral. Ca design, Mayoral reia o tematica mai veche, atat de draga parintilor si copiilor mici: marinarul (cu ancora si nuante marinaresti, bleumarin si rosu).

  Pulover Baiat Bumbac Organic Bej Detalii Bleumarin & Portocalii Mayoral 1338

Hainute organice pentru copii, de la AnneBebe

Maieu Body bebelusi Bumbac Organic S77268 Crem AnneBebe. Acest maieu body poate fi imbracat direct pe pielea bebelusului, fiind foarte moale si confortabil. Se inchide cu 3 nasturi in partea de jos si este suficient de larg incat sa intre usor pe cap, fara sa fie nevoie de nasturi sau capse suplimentare. Avem acest maieu disponibil in mai multe culori. Ce vei alege pentru puiul tau?

 Maieu Body bebelusi Bumbac Organic S77268 Crem AnneBebe


De ce aleg mamele in 2022 hainute din bumbac organic pentru bebelusii si copiii lor? Simplu! Pentru ca mamicile sunt acum mai informate si mai atente cu alegerile pe care le fac.