Nu putem sa va convingem de calitatea si practicabilitatea hainelor ce fac parte din colectia noastra pentru copii de la brandul de renume Guess, fara sa va purtam putin in timp si sa va demonstram ca brandul Guess prezinta o istorie si o poveste  de succes care continua si in zilele noastre si, cu siguranta, o poveste pe care o sa o admiram si in viitor.

 

Povestea incredibila a unui brand de succes in moda pentru copii

 

Guess a fost fondata in anul 1981 de fratii Marciano, care s-au mutat din sudul Frantei pentru a urmari visul american. Motivati de o maiestrie europeana, ce ne caracterizeaza si pe noi, ca popor, fratii Marciano au reinventat denimul. Guess a devenit in cel mai scurt timp un simbol al unui stil de viata tanar, intrigant si indraznet. in zilele noastre este un brand de stil de viata international sincer, cu o gama vasta de articole de imbracaminte din denim si accesorii disponibile in peste 80 de tari de pe tot globul.

in anii 80, Guess a fost printre cele mai renumite marci de blugi din denim. Prima colectie de blugi a fost conceputa pentru femei. Cu toate acestea, o linie pentru barbati a fost lansata in 1983.

 

In anul 1984, Guess a lansat noua sa marca de ceasuri numita „Guess”, „Guess Steel” si „Colectia Guess”. Linia de ceasuri exista in zilele moderne. Numeroase alte filiale de accesorii s-au alaturat liniei de ceasuri.

 In plus, in 1984, au lansat o gama de haine pentru copii, cunoscuta sub numele de „Baby Guess”. Linia este in prezent integrata cu haine pentru bebelusi si copii cunoscute sub numele de Guess kids. Combinatia de modele jucause, sloganuri remarcabile si stiluri clasice de denim face ca inimile tuturor copiilor sa bata mai repede. Oricine poarta Guess face o declaratie de moda expresiva, are o personalitate ce iese in evidenta.

 

Colectia Guess - hainute pentru copii, la AnneBebe

 

Colectia noastra, Guess pentru copii, este intotdeauna practica si realizata din materiale de inalta calitate, asa cum sunt toate produsele oferite de acest brand de prestigiu. Sunt folosite multe tesaturi naturale, cum ar fi bumbacul, ceea ce face ca hainele Guess pentru copii sa fie foarte confortabile de purtat.

Avem, pe site-ul nostru, piese vestimentare din aceast colectie potrivite de la varsta de  o luna  pana la varsta de 7 ani, deci va puteti alinta bebelusul sau micul copil cu tinutele obtinute prin comnbinarea pieselor vestimentare.

Multe modele din gama Guess pentru fetite sunt inspirate din stiluri si culori care sunt disponibile si pentru adulti. Pe langa rochitele superbe pentru fiecare ocazie, vei gasi si seturi din doua piese, care fac o tinuta perfecta pentru fiecare zi.

Salopetele pentru bebelusi din bumbac moale, special ales pentru pielea sensibila a bebelusilor au un  imprimeu cu logo-ul brandului Guess fiind un  model foarte comod pentru micuti, intr-o combinatie de culori potrivite atat pentru fetite cat si pentru baietei.

Si pentru micii cavaleri, Guess asigura exact stilul modern care se aplica in zilele noastre. Pantalonii cool si bluzele distractive pot sa fie purtate atat in timpul liber dar si intr-o zi de gradinita.

 Blugii sunt o piesa de baza in garderoba copiilor, asigura succesul pentru un look modern si casual. Asorteaza-i cu un tricou vesel sau cu o bluza casual si cu incaltamintea lui preferata pentru un look complet.

Avem si piese vestimentare potrivite pentru toate sezoanele, colectia oferindu-ti o libertate in combinarea tipurilor de imbracaminte pe parcursul integului an. Indiferent ca alegi sa imbraci bebelusul tau cu un set sau o salopeta, el se va bucura de confortul oferit de acestea. Jachetele si pantalonii, body-urile si rochitele iti permit sa jonglezi cu ele, sa combini si sa surprinzi privirea celor dragi prin rezultatul obtinut dar, mai ales, prin confortul pe care il oferi copiilor tai.

Picii adora hainutele Guess datorita veseliei pe care acestea o exprima, materialele confortabile si imprimeurile vesele, ce contribuie la un rezultat minunat atunci cand voi, parintii, alcatuiti o tinuta Guess pentru ei.