Toamna vine cu o noua colectie Superba la AnneBebe

Tendintele modei pentru copii în 2022 folosesc culori, texturi distractive de toamna pentru a crea o garderoba versatila, plina cu optiuni nesfarsite de tinute. Pregatirea nu a fost niciodata mai usoara!

Moda de toamna pentru copii prezinta o paleta de culori similara cu moda de toamna pentru adulti. Diferenta consta în nuanta de inchidere a culorilor. Acolo unde un adult ar purta visiniu, un copil va purta rosu-violet sau rosu stralucitor în tonuri medii. Alegerea culorilor cu mai putina severitate îl împiedica pe copilul tau sa arate ca si cum ar încerca sa se îmbrace ca un adult. În schimb, îi pastreaza copii si stilati.

Odata ce copilul tau are o garderoba din care sa aleaga o gama de piese de culoarea toamnei, asigura-te ca are si un numar de articole neutre. Albul, cremul si maroniul sunt esentiale pentru a crea o tinuta închegata si atragatoare.

 

Colectia toamna - iarna 2022 - inspiratie fara limite pentru moda infantila

Sistemul de stratificare a hainelor consta în faptul ca mai multe straturi subtiri va vor proteja copilul mai bine decat unul mai gros.Stratificarea este una dintre cele mai confortabile tendinte ale modei de toamna. Stratificarea va permite sa realizati tinute complexe si versatile care functioneaza pentru copilul dumneavoastra toata ziua. Cand se joaca sau într-o camera calda, pot elimina pur si simplu un strat. Daca sunt afara în vantul puternic, pot pune stratul la loc.

Combinand mai multe straturi, este usor sa încorporati mai mult din garderoba copiilor. pe tot parcursul anului. Pentru a stratifica la moda, utilizati regula de trei: un strat de baza, un strat de caldura si un strat rezistent la intemperii.

Pornim la drum prin prezentarea diferitelor piese, pe rand, pentru fetite si baieti, piese vestimentare ce fac parte din colectiile nou intrate in stocul nostru.

 

Colectie Toamna Iarna 2022 pentru fete

 

Pentru a pastra sistemul de stratificare a hainelor, avem in noua colectie de toamna iarna 2022 multe tipuri de articole vestimentare:

 

Colectia Mayoral Toamna Iarna 2022 aduce doua mari categorii, 0-3 ani si 3-12 ani din care mentionam piesele vestimentare de top:

 

Colectia Sarabanda Toamna Iarna 2022 aduce o selectie de haine sustenabile si accesorii pentru copii. Aici mentionam, la categoria fete:

  • Bluze cu maneca lunga
  • Rochite groase pentru Toamna si Iarna
  • Canadiene de Iarna imblanite si combinezeoane de fas

 

Colectia Ido Toamna Iarna 2022 are, de asemenea, categoriile deja cunoscute de varsta. Aducem in prim-plan, articolele vestimentare de mai jos:

 

Colectia  Guess Toamna Iarna 2022 vine cu noutati pentru toate varstele:

  • Bluza sport
  • Pulover
  • Set pentru fetite 2022

 

 

Colectie Toamna Iarna 2022 pentru baieti

 

Si categoria de articole vestimentare pentru baieti este destul de variata, avand piese de tot felul, ce contribuie la organizarea tinutei in straturi:

 

Colectia Mayoral Toamna Iarna 2022 aduce noutati prin piesele de mai jos:

 

Sarabanda - Colectie Toamna Iarna 2022 venind de la unul dintre cele mai renumite branduri italiene de haine si accesorii pentru copii,  pune accentul pe confort si pe calitate.Hainutele din colectia de Toamna Iarna 2022 sunt realizate din materiale mai groase, catifele, materiale pe baza de lana si blana toate special create pentru bebelusi si copii.

 

Colectia Ido Toamna Iarna 2022 pentru baieti are, de asemenea, categoriile de varsta 0-3 ani si 3-12 ani. Mentionam articolele vestimentare de mai jos:

Colectia  Guess Toamna Iarna 2022 vine cu noutati pentru toate varstele:

  • bluze cu maneca lunga baieti
  • blugi de toamna
  • geci toamna si geci de iarna

 

Pentru voi, parintii care doresc sa faca cele mai bune alegeri posibile în materie de moda pentru copiii lor, va recomandam sa va familiarizati cu diferitele optiuni vestimentare distinctive pentru toamna