Cand te gandesti la sotul tau vezi in el un gentleman si iti imaginezi ca si baietelul vostru va fi cu adevarat un genleman. Dar, pana la urma ce inseamna a fi gentleman? Este o caracteristica foarte importanta a unui barbat. Dictionary.com descrie gentleman ca fiind un barbat civilizat, educat, sensibil sau manierat.


Unul dintre punctele cheie ale acestei caracterisitici o reprezinta tinuta. Ca mama de baiat iti doresti ca acest lucru, mai ales prin vestimentatia lui, sa iasa in evidenta chiar din ziua cea mai importanta din viata micului crestin.

AnneBebe va propune cateva tinute din colectia noua pentru baieti, Botez de Vis. Si sa nu uitam sa folosim culori.

 

Cu ce imbraci baiatul la botez?


1. Costum Daniel Sacou & Vesta Carouri Bleu Deschis Pantalon Bleumarin Botez Baietei AnneBebe

Cea mai sigura tinuta pentru un baietel este costumul. Este un ansamblu de mai multe piese vestimentare, fiind una din majoritatea alegerilor masculine. Costumul Daniel este prima tinuta despre care povestim astazi. Acesta este compus din: pantalon, camasa tip body, vesta, sacou, papion si bascuta. Camasuta tip body este confectionata din bumbac si este foarte confortabila.

Culoarea sacoului si a vestei este asemanatoare cu cea a cerului, fiind de un bleu deschis foarte placut. Papionul si pantalonii sunt intr-o culoare de albastru inchis, care atrage atentia mai ales in zona papionului. Tot ce mai trebuie sa adaugi este o pereche de papucei si ai terminat. Simplu, nu?

2. Costum Apolo Sacou Crem Vesta & Pantalon Bleumarin Botez Baieti AnneBebe



Ramanand tot la costume clasice, trecem la costumul Apolo. Acesta este, de asemenea, compus din pantalon, camasa tip body din bumbac, veste, sacou, bascuta si un papion foarte vesel si colorat. Dar, hai sa le luam pe rand. Bascuta si sacoul sunt crem, o culoare foarte versatila cu care te poti juca mai ales in sezonul acesta.

Pantalonii si vesta sunt intr-un contrast destul de puternic, fiind de culoarea bleumarin, dar o varianta inchisa a acestei culori, asemanatoare cu adancul oceanelor.

Pata de culoare vine de la cel mai vesel papion pe care-l prezentam astazi. O combinatie de verde, rosu, albastru si un strop de galben. Veselie intruchipata intr-un papion.



3. Costum Eusebiu Sacou Ivory Vesta Bleumarin Stelute Crem Botez Baieti AnneBebe



O varianta asemanatoare cu cea prezentata anterior este costumul Eusebiu. Aceste este compus din aceleasi elemente. Bascuta si sacoul sunt ivory ca fildesul, iar pantalonasii sunt bleumarin inchis.

De aceasta data insa, vestuta este mai aparte. Designul ei este unul mai copilaresc, fiind plin de stelute crem. Mi se pare ca ar fii asemanator cu cerul instelat. Si ce credeti? Papionul este pata de culoare a acestei tinute. Este de un rosu aprins, numai bun sa nu-l deoache nimeni.


4. Costum Avram Sacou & Vesta Pepit Bleumarin Cu Mustar Botez Baieti AnneBebe

 

Urmatoarele costumase sunt mai speciale, avand un design mai aparte si culori mai vesele. Vorbim despre costumasele Avram si Ahile. Acestea sunt asemanatoare prin carourile de pe sacou, veste si bascuta. Primul dintre ele este galben mustar cu bleumarin. Pantalonii sunt bleumarin simplu, iar papionul este galben cu punctulete si cateva patratele. La acest costum de pot observa detaliile stilului pepit.

 

Costum Ahile Sacou & Vesta Bej Patratele Albastru Cu Maron Botez Baieti AnneBebe


Cel de-al doilea costumas, costumasul Ahile, este unul mai simplu, cu patratele albastre cu maron. Pantalonii si papionul sunt alabstrii inchisi, iar sacoul, vesta si bascuta sunt imprimate cu acele patratele.




Cel mai special dintre toate este costumasul frac bleumarin pentru care aveti link. Cel mai elegant detaliu il reprezinta fracul in sine, costumul facand parte din colectia Premium Botez. Dar va lasam sa-l descoperiti singuri.





Toate costumasele Annebebe, fie ca este vorba de partea feminina sau de cea masculina, sunt realizare din dragoste, cu mare atentie asupra cusaturilor si a croiului. Tesaturile sunt atent selectionate pentru pielea sensibila a bebelusilor. Toate acestea pentru ca micutul/micuta voastra sa fie si sa se simta perfect in acea zi. Iar daca te-am convins, te astepam in oricare dintre locatiile AnneBebe sau pe site-ul nostru cu promotii de sezon.


Si nu uitati, puteti sa asortati outfitul micutului cu cel al tatalui, al nasului si chiar al mamei. Tot ce aveti nevoie este putina imaginatie si curaj pentru culoare.