Toamna este momentul oportun pentru a da un refresh garderobei micutilor tai si pentru a adauga noi hainute incantatoare in tinutele de zi cu zi. Cum temperaturile incep sa scada pe zi ce trece, a sosit acea perioada din an in care va trebui sa te gandesti si la confortul prichindelului tau, nu-i asa?

 

Idei frumoase de tinute pentru copii - cu piese din noua colectie

 rochita mayoral toamna iarna fetite

Iata care sunt cele mai interesante piese spre care iti poti indrepta atentia in sezonul actual si cum poti crea tinute cat mai frumoase pentru copii!

1.Alege cardigane pentru confortul termic al celor mici

Vremea de toamna este destul de imprevizibila, iar din vestimentatia copiilor nu ar trebui sa lipseasca un cardigan tricotat bleu cu guler din blana. Potrivit designerilor, in lunile de toamna poti opta pentru haine pe care le poti stratifica.

Cardigan Tricotat Bleu cu Guler din Blana

Spre exemplu, iti poti imbraca fetita cu un tricou din bumbac si cu un cardigan pe deasupra. In cazul in care temperatura devine din ce in ce mai placuta pe durata dupa-amiezii, aceasta isi va putea da jos cardiganul si va ramane in tricou, avand parte de confort termic in orice moment al zilei.

Cardiganele au o textura moale si placuta la atingere, iar nuanta bleu va pune in evidenta frumusetea si delicatetea oricarei fetite.

De asemenea, gulerul de blana nu doar ca este foarte calduros, insa ofera acestei piese un plus de stil, transformand fiecare fetitia intr-o mini-fashionista. Interesant este faptul ca un astfel de cardigan este si cat se poate de versatil, fiind usor de integrat in tinutele de zi cu zi, dar si atunci cand cea mica ia parte la un eveniment special, cum ar fi o zi de nastere sau o petrecere cu tematica de toamna.

 tinute toamna iarna mayoral copii

2.Camasa crem, de nelipsit din garderoba copiilor

Camasa crem este considerata a fi un must have atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Cu un design minimalist, aceasta poate fi foarte simplu de asortat cu alte piese, cum ar fi jeansii sau cu fustele plisate, in cazul fetitelor.

Spre exemplu, poti sa o imbraci pe cea mica cu o camasa crem cu broderie bej si cu o fusta plisata intr-o frumoasa nuanta de maro, iar rezultatul obtinut va fi unul pe masura asteptarilor. Gulerasul camasii va da un plus de stil tinutei, iar fetita se va simti minunat atunci cand se indreapta spre gradinita sau cand ia parte la o petrecere, de ce nu?

camasa crem cu broderie bej

Toamna este acea perioada din an in care iti indrepti atentia catre nuante pastelate, care sa te duca cu gandul la tranzitia naturii si la frunzele ce incep deja sa cada cu fiecare zi ce trece din calendar.

Nu uita sa incluzi camasi sau bluze in nuante de bej, maro, crem deschis sau burgundy in tinutele celor mici, deoarece aceste culori se potrivesc de minune cu perioada din an in care ne aflam.

 

3.Vestele tricotate, mereu o idee buna in sezonul de toamna

Luna septembrie nu aduce cu sine doar un nou inceput, insa este totodata un prilej excelent pentru a da frau liber creativitatii in materie de design vestimentar pentru copii. Ce ai zice sa achizitionezi fetitei tale o vesta tricotata mustar din colecta Mayoral?

vesta tricotata mustar

Aceasta piesa devine punctul de interes din orice tinuta, gratie nuantei ce te duce cu gandul la recoltele de toamna.

Pe langa latura estetica, vestele tricotate se dovedesc a fi excelente si pentru mentinerea confortului termic in zilele racoroase, ceea ce nu poate decat sa incante pe orice parinte ce se gandeste la bunastarea micutului sau.

Ba mai mult, volanasele din partea de sus a vestei dau un plus de frumusete acestei piese, facand-o ideala pentru fetitele pasionte de moda inca de la o varsta frageda.

 

4.Fustele plisate, etalonul fetitelor stilate

Ca parinte, iti doresti sa ii oferi copilului tau tot ce este mai bun si mai frumos, iar acest aspect se reflecta si in alegerile vestimentare pe care le faci pentru el. Atunci cand te afli in postura de mamica de fetita, observi multitudinea de hainute care mai de care mai interesante, iar printre acestea se numara si fustele plisate roz Mayoral.

Fusta Plisata Roz 4903 Mayoral

Interesant este faptul ca modelele de fuste cu pliuri ofera micutelor libertate de miscare, fiind potrivite pentru momentele jucause sau pentru acele ocazii speciale in care iti doresti ca fetita ta sa arate ca o adevarata printesa.

Ba mai mult, nuanta pastelata de roz adauga tinutei un plus de prospetime si veselie, fusta fiind usor de asortat cu o camasa alba sau cu o bluzita cu maneca lunga.

Daca vremea nu tine cu voi, atunci poti sa adaugi in tinuta fetitei si o pereche de ciorapi caldurosi sau o jacheta cat mai moale si confortabila, iar rezultatul obtinut va fi de-a dreptul adorabil.

 

5.Blugii skinny, piese versatile usor de integrat in tinutele zilnice

Jeansii sunt de nelipsit de la categoria “pantaloni pentru copii”, aspect datorat faptului ca sunt confortabili si practici pentru tinutele de zi cu zi. In aceasta toamna, la mare cautare sunt modelele de blugi skinny cu imprimeu floral pentru fete, tocmai pentru ca au un design unic si adauga o nota de originalitate unui look.

blugi skinny cu imprimeu floral pentru fete

Ceea ce este bine de stiut este faptul ca materielale asigura totodata si confortul micutelor.

Blugii sunt fabricati din materiale de foarte buna calitate, cum ar fi bumbacul, aspect foarte important atunci cand vine vorba de vestimentatia copiilor, deoarece acestia au pielea sensibila si au nevoie de hainute cat mai confortabile, pe care sa le poata purta cu lejeritate la gradinita, in parc sau ori de cate ori iau parte la un anumit tip de eveniment.

 

Vezi toata colectia de hainute pentru copii, toamna - iarna de la Mayoral aici

Toate acestea fiind zise, toamna vine cu noutati si in materie de design vestimentar pentru copii. Actualizeaza-i garderoba copilului tau si fa alegerile potrivite, iar acesta va arata si se va simti minunat in fiecare zi!

Nu uita sa ii ceri si acestuia parerea, deoarece este important sa il incluzi in procesul de cumparare a hainutelor, pentru a-i descoperi totodata si preferintele pe care le are atunci cand vine vorba de nuante, texturi si modele.