Botezul este poate cel mai important eveniment din viata unei familii. Acesta marcheaza inceputul drumului in viata al micilor ingerasi si emotiile si sperantele parintilor si ale celorlati membri ai familiei.

 

Botezul – o poveste presarata de emotii

Noi, la AnneBebe stim cat este de important ca botezul sa decurga cat mai bine, iar organizarea acestuia sa reflecte dragostea, grija si bucuria pe care le investiti in eveniment.

Biserica, preotul, felul in care se oficiaza ceremonia, trusoul, tinuta copilului, tinutele mebrilor familiei si localul si detaliile de acolo sunt toate elemente foarte importante pentru buna desfasurare a botezului care necesita atentia parintilor.

Noi sarim in ajutor cu o gama variate de produse pentru copii si suntem siguri ca la noi veti gasi inspiratia si articolele perfecte pentru botezului copilasului dumneavoastra.

Pentru ca stim ca iti doresti ca tinuta bebelusului sa fie una unica, iti propunem pentru inspiratie stilul vintage. Hainele vintage si retro apartin secolului trecut si desi vedem o reintoarcere catre liniile din acea perioada la hainele pentru adulti, in zona de haine pentru copii accentul este pus in continuare pe culori si modern. Insa cum ar fi sa ai la dispozitie haine de inspiratie vintage combinand eleganta si liniile sofisticate ale stilului retro cu notele fresh ale trendurilor actuale?

 

Propuneri vintage pentru fetite

Rochita Ivory Lebada Dantela

 

O astfel de propunere este reprezentata de Rochita Izvory Lebada cu dantela si floricele. Acest model de rochie ilustreaza perfect liniile vintage si eleganta stilului, insa pastreaza in acelasi timp notele de modern si jovial.

Are manecile scurte, ceea ce ofera un aer fresh rochitei, dar dantela pretioasa aminteste de stilul elegant vintage. Cu aceasta rochita de botez, fetita sau fina dumneavoastra va arata ca o adevarata printesa.

 

rochita botez dantela

O alta propunere care se integreaza perfect in acest stil este rochia Ivory cu guler si volane de dantela. Aceasta rochita este realizata cu atentie minutioasa din bumbac si are maneci scurte. Dantela oferta o nota pretioasa rochiei, calitatea bumbacului aminteste de calitatea produselor vintage, iar gulerul completeaza perfect aerul sofisticat si vintage.

Inspiratia nu se opreste aici deoarece un alt model ce pare rupt din perioada de glorie a stilului vintage este Rochita Manuela Cappuccino cu trei randuri de dantela. Manecile lungi sunt parca desprinse din acea epoca, iar atentia la detalii si volumul dat de cele trei randuri de dantela sunt, de asemenea, elemente ale aceluiasi stil.

Rochita vintage botez

 

Propuneri vintage pentru baietei

Puteti aplica acest stil deosebit si elegant si in tinuta baieteilor deoarece pe site veti gasi o selectie variata de produse care sa va inspire sa alegeti tinuta perfecta.

costum botez vintage

 

O astfel de varianta este data de Costumul Darius cu carouri. Costumul este format din pantaloni, camasa tip body, sacou, vesta, bascuta si papion si confera un aer elegant si sofisticat tinutei.

Materialul delicat, papionul si bascuta insereaza tinutei o nota vintage si sobra in timp ce  sacoul pastreaza croiuri actuale si moderne.

 

costumas botez bebe traditional

 

O alta varianta ingenioasa de tinuta pentru baietei este reprezentata de Costum Camasa si Pantalon Traditional. Costumul este realizat din bumbac delicat perfect pentru pielea bebelusului si contine elemente traditionale ce amintesc de vremuri superbe, dar apuse. Acest costum iese din tiparele cu care suntem obisnuiti pentru botez si ofera o nota fresh si delicata tinutei.

 

Costum botez vintage baiat

 

Un alt model de inspiratie vintage perfect pentru botez este Costumul Ahile. Costumul este format din pantaloni, camasa tip body, vesta, sacou, papion si bascuta. Vesta si bascuta sunt elementele centrale ce transforma tinuta intr-una de inspiratie vintage, iar croiul pantalonului si al sacoului denota linii moderne si chic.

Pe site te asteapta o gama de produse atent aleasa cu multa dragoste si grija pentru ca evenimentul sa fie unul cat mai reusit, iar bebelusii sa se simta confortabil in materialele usoare si calitative pe care le alegem pentru fiecare tinuta.