Bebelusii si copilasii mici sunt extrem de fragili si de sensibili la tot ce ii inconjoara. Tocmai de aceea, parintii au uneori chiar si o grija exagerata fata de aceastia, doar pentru ca cel mic al lor sa aiba confortul ideal pentru a se dezvolta si a creste din ce in ce mai frumos cu fiecare zi care trece.

 

combinezon roz fetite

 

Si, desigur, anotimpul rece le face mai ales pe mamici sa isi doreasca sa il imbrace pe prichindelul lor in hainute moi si calduroase care sa il fereasca de vant si de frig. Sa-l protejeze de vremea rea si de raceli sau gripe. Asadar, daca esti in cautare de hainute groase pentru micutul tau, atunci te afli in locul potrivit!

 

combinezon roz tricotat

 

Hainute groase si extrem de atragatoare pentru copilul tau

Pentru fetitele pline de energie, aceasta haina de bebelusi de blana culoare crem cu gluga este mai mult decat ideala. Confectionata dintr-un material extrem de calduros si cu o mare grija atat pentru mediul inconjurator cat si pentru minunea ta, aceasta haina ii va oferi tot confortul si toata caldura de care are nevoie pentru a se simti confortabil.

paltonas alb fetite

Aceasta gecuta poate sa fie achizitionata atat pentru bebelusii de la 3 luni, cat si pentru micutii care au implinit 24 de luni, datorita varietatii de marimi de care aceasta dispune. Nu-i asa ca este minunata? Fabricata in Italia, si cu o calitate extrem de inalta, aceasta gecuta pentru fetite reprezinta tot ce si-ar putea dori o mamica pentru mica ei printesa, ca acesteia sa ii fie mereu cald si bine in sezonul rece, cand este afara.

 

combinezon iarna pinguin

 

Iar pentru fetitele putin mai mari, aceasta haina scurta din blana de culoare gri este alegerea care o va incanta extrem de tare pe printesa ta si o va feri de vantul si de frigul specific atat toamnei cat si iernii. Nu-i asa ca este pur si simplu adorabila?

palton fete moale

Aceasta gecuta se poate gasi in mai multe marimi incepand cu varsta de la 3 ani si pana la 9 ani, pentru ca orice fetita care si-o doreste sa o poate avea numai pentru ea.

 

combinezon de iarna albastru

 

Cele mai cool geci pentru baieti cu un design greu de egalat

Cat despre baieti, aceasta geaca groasa din catifea cu gluga va fi ca atunci cand este mereu langa cel mic si il tot chemi de pe terenul de fotbal ca sa ii tragi mai bine fermoarul sau ca sa ii legi iar fularul pe care acesta il are la gat. Doar ca… de data aceasta trebuie sa stai linistita caci aceasta gecuta il va proteja de frig pe cel mic pentru ca acesta sa se poata juca in voie si fara sa aiba vreo grija.

geaca de fas neagra pentru copii

Si, sa nu uitam nici de aceasta geaca de fas cu gluga pentru toti baietii care isi doresc sa iasa in evidenta, sa fie cool si sa se joace cu prietenii lor cat e ziua de lunga. De asemenea, culoarea aceasta galbena ii va da micutului tau o stare pozitiva si optimista intotdeauna ca sa poata incepe fiecare zi exact asa cum trebuie. Cat despre gluga pe care o are aceasta geaca, ea il va proteja pe baietelul tau chiar si atunci cand se va intampla sa isi uite acasa caciulita.

geaca de fas galbena pentru copii

Este aceasta cea mai draguta geaca pentru printesa ta?

Priveste doar cat de adorabila este aceasta geaca cu gluga pentru fetite Fas Ivory. Este deja clar ca orice fetita isi va dori sa o aiba, asadar, ce mai astepti? Si pe langa modelul extrem de dragalas pe care aceasta geaca il are, ea este si confectionata dintr-un material de 100% poliester reciclat care este calduros si moale.

 

geaca alba de fas pentru copii

 

Fabricata cu ajutorul unor tesaturi unice si imbinate cu delicatete, atentie si maiestrie, fiecare hainuta este mai ceva ca o lucrare de arta. Totul pentru ca micutul tau sa fie fericit si protejat de frig si de vant.

 

combinezon tricotat bebe

 

Asadar, copilasul tau va fi protejat si in acest sezon rece datorita articolelor de imbracaminte groase si cu un design atragator care sa il faca sa se simta protejat atunci cand le poarta. De asemenea, toate produsele sunt de inalta calitate si abia asteapta sa fie livrate la tine acasa in cel mai scurt timp. Intra acum pe site-ul nostru in sectiunea Magazin si alege din varietatea de produse si de modele de hainute groase si combinezoane de fas si tricoltate care iti stau la dispozitie.