Toamna este un anotimp cu o frumusete aparte, cu brize racoroase si frunze colorate, ocazia perfecta pentru a-ti imbraca micutul cu cele mai frumoase haine de sezon.

Cu o noua colectie dedicata special pentru sezonul rece, annebebe aduce stiluri noi si originale, combinand comfortul si calitatea, cu articole unice si deosebite.


PULOVERELE, COMBINATIA DINTRE CONFORT SI ELEGANTA

pulover baieti

Din moment ce sezonul rece a venit, este important sa oferim confortul si caldura necesara copilului nostru. Cu o gama variata de culori si design-uri, acestea pot fi combinate cu usurinta in diferite tinute datorita diversitatii modelelor dar si a materialelor cum ar fi: bumbac, poliamida, acrilic, lana etc.

pulover fete


BLUZELE, UNICE SI PRACTICE PENTRU MISCARE

bluza roz fetite

Fie ca vorbim de bluzite mai finute pentru fete sau mai stilate pentru baieti, acestea vin in diferite modele si cu o gama variata de imprimeuri si modele pentru toate gusturile. Multe dintre ele vin si cu accesorii atasate cum ar fi fundite elegante, gulerase, tull, pietricele si multe altele.

bluza alba copii


HANORACELE, UN PLUS DE CONFORT SI CALDURA

Hanoracele tricotate sunt o alegere perfecta pentru micutele care iubesc moda dar si pentru baietii care vor sa adauge un plus de stil tinutei lor. Bumbacul din acestea ofera o senzatie delicata si placuta, este rezistent in timp si confera multa libertate de miscare, oferind caldura necesara copilului pentru activitatile zilnice in aer liber.

hanorac baieti


PANTALONII

De la pantaloni de blugi la pantaloni de trening, Annebebe ofera micutului confortul de care are nevoie printr-o gama bogata de modele si culori, oferind diversitatea necesara pentru toate gusturile.

Pantaloni Evazati Denim pentru Fete

Pentru baietii care vor sa fie stilati si care au o personalitate puternica, pantalonii in nuante dinamice sunt alegerea perfecta, avand in acelasi timp si confort datorita elasticitatii materialului. 

Pantaloni Lungi pentru Baietei, Galbeni cu Buzunare 1635 Minibanda

Pentru o tinuta casual dar si confortabila care il protejeaza pe micut de frigul de afara, pantalonii lungi de la Minibanda sunt o alegere inedita, acestia avand in compozitia lor 95% bumbac si 5% elastan.

Pantaloni Lungi pentru Baieti, Verde 7455 iDO

Pentru fete, gama este si mai variata. Tinerele domnisoare in devenire au posibilitatea de a-si alege perechea favorita, indiferent de stilul pe care si-l doresc. Pantalonii evazati din denim se numara printre cele mai cautate modele datorita stylish-ului acestora, dar si confortului pe care il ofera.

Nu doar atat, daca fetitele sunt extra jucause si au nevoie de un plus de libertate in timpul miscarii, o pereche de pantaloni largi dar in acelasi timp si eleganti sunt o alegere excelenta. Culoarea neagra a acestora ii face mult mai versatili, usurand alegerea unui top potrivit.

Pantaloni Largi pentru Fete, Negrii 7301 Sarabanda

Iar daca nici perechea de mai sus nu le satisface pe micutele printese, atunci o pereche de colanti cu sclipici ar trebui sa fie pe placul acestora. Designul unic si stralucitor este usor de curatat dar si de intretinut, acestia avand in compozitia lor 93% bumbac si 7% elastan.

Mai multe hainute pentru baieti aici 

Iar pentru fete aici


ROCHIITELE DE TOAMNA, O ALEGERE DELICATA SI ELEGANTA

Chiar daca sezonul rece a venit, asta nu inseamna ca nu ne putem adapta dupa el. Indiferent de varsta, o rochie delicata si cu bun gust atrage atentia de la prima vedere. Plecand de la rochite din bumbac, stofa sau catifea la rochite cu dantela si guleras, https://annebebe.ro/ pune la dispozitie o cromatica bogata pentru noile sale modele, acoperind toate stilurile.

Rochie Eleganta cu Maneca Lunga si Volane Tull Dantela Bej 5447 MyMio

Rochilele tricotate asigura confortul necesar pentru intreaga zi, materialele fiind de cea mai inalta calitate.

Rochie Tricotata Bej cu Maneca Lunga cu Volan Tull si Funda 7558 iDO

Rochitele vin in diferite modele si diferite accesorii cum ar fi fundite si gulerase, dar si detalii unice in tesaturi cum ar fi firele aurii.

Rochie Tricotata Bej cu Maneca Lunga si Inimioare 7559 iDO

Desi rochitele de mai sus sunt minunate, sa nu uitam si de cele care au un plus de eleganta. Rochitele accesorizate cu tull in zona bustului, cu maneca lunga si dantela fina aduc o frumusete si unicitate aparte, punand micuta printesa in centrul atentiei. 


CIORAPEI SI DRESURI

Ca si parinti, indiferent de articolele vestimentare pe care le poarta micutul sau micuta nostra, trebuie sa ne asiguram ca acestora nu le este frig. Avand un design vesel, sosetele de la annebebe, vin in seturi asortate, cu dungi sau cu diferite ilustratii atat pentru fete.

Dres Bej cu Fir Metalizat 10568 Mayoral

Cat despre dresuri, acestea asigura izolatia termica corporala necesara copilului iar designul simplu ne ajuta sa ii introducem in orice tinuta.

 

Pentru haine bebelusi click AICI


PIESA DE REZISTENTA: GEACA

Din moment ce vorbim despre noua colectie de toamna-iarna, gecile si paltoanele devin un "must-have." Gecile de fas cu gluga asigura micutului protectia necesara fata de vremea capricioasa. Articolele de la U.S.POLO,ASSN care dateaza din 1890 isi indeplinesc datoria cu succes adaugand si un strop de stil tinutei. 

Geaca din Fas Roz cu Gluga cu Urechi de Iepure Captusita cu Blana pentru Fetite 3134 Cumino

Nici gama destinata fetitelor nu se lasa mai prejos. Cu modele unice si colorate cum ar fi paiete si urechi de iepuras atasate de gluga, unele modele sunt captusite pe interior cu o blanita moale si confortabila.


Stii ce e minunat cand iti faci cumparaturile pentru garderoba de la Annebebe? Ca poti lua de la noi tinute complete, ca sa-l imbraci pe cel mic cu stil, din cap si pana-n picioare. Suntem aici pentru tine daca ai nevoie de ajutor in plasarea comenzii.