Fiecare accesoriu cu care alegem sa infrumusetam tinuta copilului este important, contribuind in acest fel la conturarea unei imagini care va spune multe despre micut.

Dupa cum lucrurile nu stau simplu in accesorizarea unei tinute de adult, cea a unui copil devine cu atat mai riguroasa! Detaliile cheie fac diferenta.

O rochie ar fi simplu de purtat. Dar care sunt dresurile potrivite? Ce model trebuie sa aiba dresul in functie de tinuta? Modele simple/ extravagante? Pantofii trebuie sa se asorteze cu intreaga tinuta?

O multime de intrebari care isi gasesc in sfarsit raspunsurile in solutii perfecte pentru fiecare situatie in parte.

Daca ne dorim ca tinuta copilului sa fie una frumoasa, nu trebuie sa omitem cat de important este ca micutul sa se simta confortabil. Pentru ca primii pasi ghideaza intreg drumul copilului, piciorul acestuia este in continua dezvoltare si necesita un tip de incaltari care sa nu agraveze cresterea corecta si normal a micutului. Materialele naturale vor oferi elasticitate si se vor mula uniform pe picior, pentru a oferi confort si suport pentru fiecare pas pe care il va face.

Dresuri cu volane pe fundulet

 

 

 

Ciorapi plasa

  • Dres Cu Model Plasa Fetita Alb Condor 4570 (Dresurile simple Condor sunt un element special in garderoba fiecarui copil. Un model simplu, confortabil și versatil, potrivit ocaziilor speciale dar si de zi cu zi)
  • Dres Cu Model Plasa Fetita Crem Condor 4570 (Moi, pufoase si calduroase, dresurile pentru bebelusi Condor nu pot lipsi niciodata din garderoba celui mic. Dresurile sunt o alegere practica, nu doar un accesoriu potrivit, fiind comode, sustinand pasii copilului)

 

Dresuri cu volane

 

Pantofi de lac

Materialele cu care alegem sa imbracam copilul sunt deosebit de importante.

Bumbacul este o fibra naturala si organica care nu irita piele si este prietenos cu piele micutului.

Un beneficiu extreme de important al bumbacului este reprezentat de capacitatea de absorbtie a transpiratiei, in asa fel incat sa nu produca iritatii si alergii.

Tesaturile materialelor din bumbac sunt durabile si pot fi folosite o perioada lunga de timp, fara semen de uzura.

Dantela inspira indiferent de varsta delicatete, eleganta si bun gust din toate punctele de vedere. Descopera multe surprize frumoase la noi in oferta.