Colectie noua de hainute pentru copii

Clientii AnneBebe stiu ca ne selectam cu atentie portofoliul de produse pentru a aduce zambetul pe buzele lor si a copiilor lor. Analizam tendinte si materiale, selectam meticulos produsele si brandurile astfel incat, la final, sa putem pune la dispozitia voastra cele mai deosebite piese vestimentare.

 camasa baieti

Cei mici vor arata senzational cand vor merge la scoala sau la gradinita cu noile lor tinute alcatuite din produsele AnneBebe. Iar cand vine vorba de confort, nu ne indoim ca se vor putea misca in voie si sa dea frau liber celor mai frumoase experiente pe care sa le traiasca din plin. Iata ce va asteapta nou in colectia de primavara-vara 2023.

 

Noutati vestimentare la AnneBebe

Asa cum v-am obisnuit, pentru sezonul primavara-vara ne-am orientat atentia catre materiale placute cu pielea, croiuri confortabile pentru bebelusi, dar si copii mai mari, cat si pe articole extrem de practice in viata de zi cu zi.

 camasa pentru baiat

In acest an se pune accent pe piesele uni care sa se potriveasca indiferent de situatie si care sa fie usor de stilizat in orice combinatie sunt acestea introduse. Desigur, dispunem si de imprimeuri deosebite si articole elegante care pot fi purtate la ocazii speciale, dar atentia reflectoarelor este orientata catre confort si sustenabilitate.

l  Geci, veste si cardigane pentru primavara-vara

Pentru cei mici cu varsta cuprinsa intre 0-36 luni am pregatit o multime de geci si veste bebelusi care le vor oferi o tinuta incantatoare in zilele cand acestia vor merge la plimbare in parc sau la cumparaturi, in vizita la doctor si in primele vacante cu familia. Am tinut cont de cerintele designerilor vestimentari si ne-am axat atentia pe gecile si vestele din denim si fas, mai groase si mai subtiri.

 hainute copii de vara

Exista multe modele simpatice din care poti alege atat pentru fete, cat si pentru baieti, de la branduri consacrate precum Mayoral, Midimod Gold, IDo sau Guess, acestea fiind doar cateva dintre disponibilitati. Gecile din denim le vor oferi copiilor un aer boem si clasic, dar elegant totodata, in timp ce gecile din fas impermeabile subtiri sau groase, vor face fata cu succes zilelor capricioase in care micutii au nevoie de mai multa protectie impotriva frigului.

 

Vei gasi in aceasta noua colectie inclusiv geci si veste copii pentru intervalul de varsta 3 luni-10 ani, din fas, tricot, stofa etc. simple si in culori indraznete, dar si cu diferite imprimeuri interesante pentru cei care vor sa-si evidentieze cu usurinta personalitatea unica. Arunca un ochi peste ele si alege modelele care se potrivesc cel mai bine pentru puiul tau!

 jacheta blugi fetita

In zilele racoroase va merge de minune sa adaugati peste o bluzita sau un tricou unul dintre aceste cardigane pentru baieti, fete, bebelusi si copii cu fermoar, nasturei clasici sau tip bijuterie, pentru grupa de varsta 1 luna -7 ani, din bumbac clasic, sustenabil sau variante captusite cu blanita.

 

l  Treninguri si seturi casual

Noua colectie de primavara-vara 2023 pune accent si pe tinutele clasice ce merg purtate atat la interior, cat si la exterior, in diferite moduri, urmatoarele modele de treninguri si seturi cu 2-3 piese fiind de nelipsit din garderoba lor.

 

Gasesti la un loc treninguri mici si mari, seturi ce pot fi purtate de la varsta de o luna si pana la 9 ani. Avem treninguri nonconformiste in nuante placute de albastru, roz, verde sau asocieri de culori si non-culori (alb, negru, gri), care se potrivesc perfect in viata de zi cu zi.

 rochita pentru bebe fetita

Poti lua un trening fete sport cu hanorac si pantaloni, dar iti recomandam sa nu treci cu vederea nici modelele super simpatice cu ursuleti, treningurile cu fermoar care sunt usor de imbracat de catre micute sau pe cele din 3 piese care vin insotite de un tricou, toate din bumbac sustenabil.

 

Mai prejos nu sunt nici modelele de treninguri baieti perfecte la sport, alergat in parc sau pentru zilele in care vor fi scosi la joaca sa faca cunostinta cu alti copii, categorie in care vei gasi treninguri comode din bumbac si alcatuite din doua sau 3 piese, cu pantaloni si bluza clasica sau hanorac simplu, fie hanorac cu fermoar. Am pregatit pentru ei seturi in nuante de albastru, verde, gri si bej, imprimate cu texte si dungi, precum si cu desene sau personaje animate (catei, porcusori, girafe etc.)

 rochita rosie pentru fete

Mici sau mari, copiii tai vor avea un aspect unicat in minunatele seturi baieti si fete casual unde am pregatit seturi de 2 sau 3 piese alcatuite din salopeta si body sau tricou, seturi formate din tricou/top si pantaloni scurti, seturi din bluza si colanti sau fusta, pentru fetite.

Pentru cei mici am selectat si seturi cu bavetica si caciulita, dar avem si seturi casual baieti 3-12 ani cu pantaloni lungi, camasa si tricou, camasa si blugi, precum si treninguri scurte din 2 piese.

l  Salopete si body-uri

Tii cont de fiecare secunda pe care o petreci alaturi de copilul tau? Si in primele zile de viata, dar si la 5 sau 10 ani, vor exista momente speciale pe care le vei trai o singura data in viata. Asa ca nu e deloc gresit sa cauti imbracaminte cu care sa-l pregatesti cat mai repede de stat in casa sau de mers afara.

 set hainute de bebelus

Pentru micutul tau verifica noua categorie de salopete bebelusi cu maneca lunga sau scurta, simple sau elegante, la care poti adauga o pereche de pantaloni sau o fusta, respectiv o jacheta, iar puiul tau sa fie gata de mers la plimbare. Avem multe modele care se inchid cu nasturi sau capse, din tricot, bumbac clasic, organic si bumbac sustenabil.

 

Vei gasi multe salopete body fete simple, modele colorate si vesele. Indiferent de alegerea pe care o vei face suntem ferm convinsi ca se vor asorta cu usurinta alaturi de alte piese de nelipsit din tinuta lor zilnica, la fel ca si atunci cand vine vorba de acesta salopete body baieti.

 vesta verde pentru baiat

Doar pentru simplul fapt ca sunt prea mici ca sa-si aleaga singuri tinutele pe care le poarta, nu inseamna ca bebelusii si copii cu varsta de pana la 2-3 ani nu vor aprecia hainutele comode si frumoase care ii vor incuraja sa se descopere si sa se simta mai bine in pielea lor.

De ce sa alegi imbracamintea AnneBebe?

Misiunea AnneBebe a inceput din dorinta de a le oferi bebelusilor si copiilor tot ce e mai bun. Aici orice parinte, nas, bunic, va gasi absolut tot ceea ce are nevoie ca sa dea nastere unor momente speciale in care cele mai importante fiinte din viata loc, copiii, sa straluceasca fara limite prin zambetul lor gingas.

 

Astfel, noua colectie de primavara-vara s-a axat spre indeplinirea celor mai ample exigente venite din partea parintilor cu care avem contact, de la materiale placute cu pielea micutilor, pana la croiuri si imprimeuri gata sa avantajeze orice silueta. Portofoliul AnneBebe se diferentiaza asadar prin unicitatea articolelor si atentia la detalii, dar si printr-o gama variata si accesibila de preturi.

 vesta eleganta baiat

Fie ca alegi sa cumperi noile articole online sau din showroomurile prezente in Bucuresti, ne vom asigura ca vei avea parte de o experienta speciala si ca vei putea da nastere unor noi inceputuri frumoase cu ajutorul noii colectii de imbracaminte moderna pentru copii si bebelusi.