Cum ne imbracam copiii la zilele de nastere

Zilele de nastere ale celor mici sunt unele dintre cele mai speciale ocazii pe care le sarbatorim de-a lungul timpului. Aceste momente memorabile, pline de rasete si bucurie vor deveni amintiri deosebite ce vor fi pretuite cu siguranta de intreaga familie. 

In calitate de parinte, stii cat de importanta este selectarea tinutei perfecte pentru copilul tau in ziua cea mare. De cele mai multe ori aceasta alegere poate fi o provocare, fiind esential sa se gaseasca un echilibru ideal intre eleganta si confort, mai ales daca cei mici sunt activi si inconjurati de prieteni.

Din fericire, urmatoarele sfaturi si idei te pot ajuta sa il imbraci mai usor pe cel mic, asigurandu-te astfel ca va arata uimitor atunci cand se vor afla in centrul atentiei in acea zi magica.

baietel 1 an

Ia in considerare tema si locatia

Inainte de a alege o tinuta pentru copilul tau, va fi necesar mai intai sa acorzi o atentie sporita tematicii si locatiei unde va avea loc petrecerea. Indiferent ca este vorba de un gratar in curtea personala sau o petrecere eleganta cu tematica de printesa, hainele micutului trebuie sa se potriveasca in mod armonios cu atmosfera generala a evenimentului.

Pentru petrecerile casual in aer liber si nu numai, o tinuta confortabila, din materiale respirabile, ce ii permite o mobilitate ridicata va fi perfecta pentru a se distra si a se misca liber. Pe de alta parte, intr-un cadru mai elegant, va fi recomandat sa alegi o tinuta mai rafinata, precum un costumas sau o rochita.

 

Alege tesaturi confortabile

Atunci cand vine vorba de haine pentru copii, probabil una dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere este sa prioritizezi confortul. Avand in vedere ca in general cei mici alearga, se joaca si se misca fara incetare, alegerea unor materiale moi precum bumbacul, te va asigura ca pielea nu va fi iritata si va respira in mod natural, lucru ce ii va permite copilulului sa se simta lejer si placut pe toata perioada zilei de nastere.

Prin urmare, evita tesaturile restrictive sau hainele stranse ce il pot face sa se supraincalzeasca si ii pot impiedica libertatea de miscare.

haine copii aniversare

Adopta stilul casual chic

In cazul unei petreceri relaxate, ai la dispozitie posibilitatea de a alege o tinuta casual chic, fiind o cale excelenta prin care poti oferi celui mic un aspect lejer, dar elegant. Astfel, poti sa iei in considerare o rochie vesela sau o salopeta confortabila si sa le asortezi cu o pereche de pantofi sport sau sandale. 

In cazul unui baiat, poti alege o camasa cu nasturi combinata cu pantaloni scurti sau blugi (in functie de sezon si temperaturile exterioare) si nu in ultimul rand, o pereche de pantofi sport sau mocasini.

Nu uita sa adaugi diverse accesorii precum palarii, funde sau bretele, reusind astfel sa ii imbunatatesti aspectul, pastrand in acelasi timp atmosfera casual pe care o cauti. 

Pentru haine copii 0 - 36 luni click AICI

hainute aniversare

Opteaza pentru hainute elegante

Atunci cand petrecerea se desfasoara intr-un cadru mai formal, micutul tau va trebui imbracat corespunzator pentru a reflecta rafinamentul locatiei, cat si a ocaziei sarbatorite.

Alege piese clasice cum ar fi rochite elegante pentru fete sau un set pentru baieti alcatuit din camasa cu nasturi, sacou si pantaloni. Si in acest caz va fi important sa te orientezi catre tinute create din tesaturi de calitate superioara, cu ornamente subtile ce vor adauga o nota de glamour, fara sa copleseasca aspectul general.

 

Personalitatea copilului tau trebuie sa aiba prioritate

rochita fetita 1 an

Pentru a te asigura ca ziua celui mic va fi un succes, va fi indicat sa tii cont de personalitatea copilului tau. Poti sa il incurajezi sa isi exprime preferintele personale si sa aleaga exact hainele care ii plac si il fac sa se simta fericit si increzator. 

Indiferent ca prefera culori mai indraznete, modele jucause sau accesorii deosebite, aceste alegeri te vor asigura ca micutul se va simti extraordinar in ziua cea mare.

Pentru haine copii 2 - 12 ani click AICI

Imbracarea celui mic pentru ziua sa de nastere este o oportunitate excelenta pentru parinti de a crea amintiri memorabile. Gasirea unui echilibru intre confort si eleganta, dar si selectarea materialelor potrivite poate fi uneori dificila, insa daca acorzi o atentie sporita sfaturilor si ideilor prezentate, vei reusi in cel mai scurt timp sa gasesti o tinuta potrivita pentru a va bucura impreuna cu familia si prietenii de o petrecere de neuitat.