Colectia de imbracaminte primavara-vara de la AnneBebe vine cu vesti bune nu doar pentru domnisoare, ci si pentru micii cavaleri. Branduri impresionante din punct de vedere al rafinamentului si al calitatii, dar si al prestatiei, precum LaKids si Lemon, vor deveni vedetele fiecarei ceremonii, de la botezuri, la nunti si multe alte petreceri aniversare.

Aceste doua noi marci introduse in portofoliul AnneBebe dispun in acelasi timp si de preturi avantajoase, transformand alegerea de costume baieti si accesorii pentru ceremonie intr-una din cele mai simple alegeri de pana acum. Iata si un top 10 costume prin intermediul carora puiul tau va atrage toate privirile.

 

LaKids - Costume elegante pentru baieti sofisticati

Avand o varietate de costume dedicate baietilor si cavalerilor de onoare cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 13 ani, LaKids ii ajuta pe cei mici sa aiba o reprezentatie deosebita la cele mai importante evenimente din viata lor.

Costumele LaKids se deosebesc printr-un design impecabil, detalii atent alese si prelucrate, in timp ce materialele sunt de calitate ridicata si prietenoase cu pielea sensibila. Iata cateva sugestii potrivite oricui.

 

Costum 5 piese bleumarin elegant


    Costum 5 piese bleumarin elegant

    Costumul LaKids care se gaseste disponibil pe AnneBebe cu indicativul 1695 disponibil in variantele pentru 9-12 luni, dar si pentru copii de 13 ani, cu un numar total de 13 marimi care sa se potriveasca fiecarui micut in parte, dispune de 5 piese sau intregul necesar pentru ca baiatul tau sa fie cochet la evenimente. Setul cuprinde camasa, pantaloni, sacou si cravata, tot ce are nevoie pentru a se pregati corespunzator de o zi festiva.

     

    Costum 5 piese crem cu guler saten

       

      Nuantele deschise precum albul si cremul exprima delicatete, inocenta, un astfel de costum fiind o adevarata capodopera de arta atunci cand e confectionat corespunzator. Costumul din 5 piese care vine insotit de papion, camasa alba, pantaloni, sacou si vesta, asigura o infatisare deosebita. Accesorizarea costumului s-a realizat folosind nasturi si un guler din saten de culoare neagra, tinuta finala fiind una clasica, moderna in acelasi timp, dar si confortabila.

       

      Costum elegant ceremonie baiat 5 piese guler sal albastru

        Costum elegant ceremonie baiat 5 piese guler sal albastru

        O alegere minunata pentru baietii cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 13 ani este si costumul LaKids 1629. Acest costum este alcatuit de asemenea din cele 5 piese de baza, camasa fiind de culoare alba, iar celelalte elemente nuantate albastru inchis ce scot in evidenta pielea si trasaturile micutului. Inchiderea vestei si a sacoului se face simplu, central, prin intermediul unor butoni mari imbracati in material.

         

        Costum 5 piese crem cu carouri bleumarin elegant

          Costum 5 piese crem cu carouri bleumarin elegant

          Pentru tinerii non-conformisti, costumul cu sacou din carouri, camasa alba, papion colorat si vesta, respectiv pantaloni bleumarin, va avea grija sa le scoata personalitatea in evidenta fara efort.

          Costumul este impecabil, cu o atentie deosebita in ceea ce priveste cusaturile, accesorizarea si inchiderea practica a pieselor cu nasturi, dar si cand vine vorba de materialul fin, cu structura, care evita supraincalzirea sau iritarea pielii.

           

          Costum elegant ceremonie baiat 5 piese guler sal negru

            Costum elegant ceremonie baiat 5 piese guler sal negru

            Si nu in cele din urma, o combinatie interesanta care garantat se va transforma in preferata tuturor in materie de costume ceremonie pentru baieti de 12 ani este acest costum in nuante de alb, negru si bleumarin 1639, ce imbraca frumos intregul corp, fiind elegant si potrivit pentru o varietate de evenimente.

            Din acest costum LaKids nu lipsesc materialele prietenoase cu pielea sau acele mici detalii care stiu cum sa-ti faca baietelul remarcat.

            Lemon - Costume de baieti la patru ace pentru evenimente memorabile

            Brandul Lemon incanta si el prin prestatia oferita de catre costumele de ceremonie, accentul cazand asupra alegerilor inedite si diferite care-i pot scoate din anonimat pe baietii care sunt invitati la evenimente.

            Astfel, costumele Lemon asociaza culori indraznete, folosindu-se de materiale durabile, elegante si placute pentru pielea sensibila a micutilor, fara a omite atentia la detalii pentru ca tinutele copiilor sa fie impecabile. Iti prezentam si cateva dintre selectiile Lemon pe care sa le ai in vedere daca esti in cautarea unui costum de ceremonie la 4 ace pentru puiul tau.

             

            Costum sacou bleumarin camasa imprimeu colorat pantaloni bej & papion


              Costum sacou bleumarin camasa imprimeu colorat pantaloni bej & papion

              Acest costum din piese colorate este minunat pentru o nunta sau un botez. Papionul rosu este de impact pentru tinuta fresh in care se or regasi pantalonii bej, sacoul albastru  si camasa cu picatele. Desi are o silueta aparte, costumul lasa pielea sa respire, materialele fiind din cele mai placute.

               

              Costum sacou galben camasa alba cu imprimeu pantaloni & papion

                Costum sacou galben camasa alba cu imprimeu pantaloni & papion

                Poti inlocui ideea unui costum monoton cu acest costum din 4 piese, doua in nuanta vesela si varatica de galben mustar si alte doua bleumarin. Articolele se completeaza perfect impreuna oferind un aer elegant, confortul fiind asigurat de catre materialele premium alese special pentru pielea delicata a copiilor.

                 

                Costum sacou carouri albastre camasa alba pantaloni bleumarin & papion rosu

                  Costum sacou carouri albastre camasa alba pantaloni bleumarin & papion rosu

                  La fel de frumos si special este si costumul cu carouri care iese in evidenta prin sacoul din doua culori. Camasa alba, imaculata, impreuna cu pantalonii bleumarin, ofera tinutei un aer clasic care se transforma intr-un stil modern prin adaugarea papionului rosu intens. Se potriveste pentru copii cu varsta de la 5 la 8 ani, fiind disponibile in stoc 4 marimi pentru fiecare varsta in parte.

                   

                  Costum sacou alb cu dungi bleumarin camasa alba pantaloni & papion

                    Costum sacou alb cu dungi bleumarin camasa alba pantaloni & papion

                    Simplu, dar de efect, pentru parintii, nasii sau bunicii care-si vad micul print intr-un costum de ceremonie elegant, clasic, 9284 e o alegere cu care e imposibil sa dai gres. Sacoul este prevazut cu dungi verticale, iar intreaga tinuta e pusa in evidenta de papionul si pantalonii bleumarin. Camasa alba permite si alte abordari de stilizare, iar daca cel mic doreste a se misca in voie, va fi usor de observat chiar si atunci cand sacoul este dat jos avand in vedere eleganta acesteia.

                     

                    Costum sacou bleumarin cu dungi albe camasa alba pantaloni bej & papion

                      Costum sacou bleumarin cu dungi albe camasa alba pantaloni bej & papion

                      In nuante neutre este si ultima sugestie, costumul de ceremonie pentru baieti cu numarul 9824. Acesta are un sacou cu structura si model in dungi, inchidere facila cu nasturi, si este completat de catre pantaloni bej, camasa alba si papion bleumarin. Chiar daca per ansamblu costumul este unul simplu, ii ofera posibilitatea baiatului tau sa se faca remarcat cu usurinta.

                       

                      Astfel, LaKids si Lemon, cele doua noi branduri de pe AnneBebe destinate baietilor care-ti pun la dispozitie in sezonul evenimentelor cele mai frumoase si accesibile costume de ceremonie, te vor ajuta sa-ti transformi puiul intr-o adevarata vedeta la evenimentele pe care urmeaza sa le onorati. Croiul costumelor este unul deosebit, din cele mai bune materiale, astfel incat copiii sa arate si sa se simta extraordinar de bine cand le poarta.