Botezul - un moment de neuitat



Daca ai devenit mamica sau tatic, s-ar putea ca la botez...sa plangi un pic! Dar, nicidecum de tristete, ci de bucurie! Botezul e primul eveniment din viata copilului si atat pentru parinti, cat si pentru nasi, dar si pentru persoanele apropiate, e plin de incarcatura emotionala.

Probabil, ca parinte, este primul moment in care te gandesti cat de repede trece timpul si iti dai seama ca trebuie sa te bucuri mai mult de fiecare clipa. Te gandesti, poate, ca acum cativa ani, nici nu iti trecea prin cap ca ai sa devii parinte, insa, esti fericit ca, cineva de acolo de sus, te-a binecuvantat!

botez fetite rochii

Cum sa tii echilibrul intre entuziasm si stres?



E drept ca, botezul copilului tau, nu poate fi decat un moment minunat. Cu toate acestea insa, nu totul va fi lapte si miere. Ca orice alt eveniment de anvergura, botezul va necesita o multime de pregatiri.

Va trebui sa discuti cu preotul si sa gasesti o data disponibila, sa te ocupi de gasirea unui local pentru o mica petrecere, sa ii cumperi haine micutului sau micutei, si sa te asiguri ca si tu si sotul tau aveti o tinuta de exceptie.

trusou baieti botez

Fiindca sunt multe lucruri de stabilit si, poate si timpul e destul de comprimat, avand in vedere ca bebe e inca mic si are si el nevoie de portia lui de atentie, e posibil ca marele eveniment sa devina si stresant. De aceea, e bine sa ramai focusat, ca parinte, pe semnificatia spirituala a acestui eveniment, iar nu pe celelalte lucruri care vin dupa sine.

Ia-le pe toate pe rand, fiindca se vor rezolva treptat! Nu intra in panica atunci cand nu gasesti din prima ce iti doresti si bucura-te de fiecare lucru in parte, oricat de marunt ari fi!

Hainele bebelusului. Cat e de important ca bebe sa arate bine?

sticluta de mir pentru botez

Oricine vrea sa arate bine la evenimentele lui. Si, chiar si copilul tau o sa se uite cu mandrie la pozele in care era imbracat frumos la botez, desi, la acea vreme, nu stia cum sa-ti spuna cum vrea sa fie imbracat!

Vestimentatia e foarte importanta, la orice varsta. Ea conteaza chiar si atunci cand ai doar cateva luni! Insa, trebuie sa te asiguri ca ea este si foarte comoda pentru cel sau cea mica.

Hainele vor trebui alese cu grija. In sensul in care, va fi necesar ca ele sa fie si frumoase, pentru ca pozele de la botez sa iasa superb. Va fi necesar ca ele sa fie si comode si fine la atingere, fiindca pielea bebelusului este inca foarte sensibila.

Noua colectie de hainute Annebebe

trusou botez de vara pentru fetite

Daca vrei ca bebelusul tau sa arate ca un print sau ca o printesa, Annebebe este ceea ce cauti. In colectia lor de haine, vei gasi o gramada de rochite sau costume confectionate din materiale de calitate, croite cu atentie si grija, in asa fel incat sa impace ambele cerinte necesare atunci cand vine vorba de hainele bebelusului: calitatea, dar si eleganta deosebita.

Hainute pentru baietei. Ce e in voga vara asta?



Ca mamica, uneori vei simti nevoia sa iti protejezi bebelusul mai mult decat ar fi cazul. Si, in multe situatii, te vei putea trezi ca l-ai imbracat mult prea gros pentru vremea de afara.

Insa, trebuie sa retii un lucru. E mult mai posibil ca bebelusul sa raceasca daca transpira in niste haine prea groase, decat ca acesta sa raceasca in niste haine potrivite vremii de afara, care ii lasa pielea sa respire.

Asa ca, in cazul in care botezul baietelului tau are loc vara, opteaza pentru un costumas de vara. Unul in care copilul sa se poata simti comod si sa se poata bucura si el de caldura de afara. Nu te panica, insa, si costumele de vara, pot fi la fel de elegante!

set-trusou-801130-s6_80a03c3d-40bf-4db8-bcf5-30b87e432ef0

Chiar daca vei gasi costumase de baietei cu pantaloni scurti, in locul celor lungi, ele raman la fel de stilate si potrivite pentru eveniment, iar de asta te poti convinge uitandu-te la una din aceste modele. 

Costumele de botez pentru baietei din colectia de vara, sunt alcatuite din haine potrivite sezonului. Majoritatea fiind formate din pantaloni scurti si camasi cu maneca scurta, pentru ca bebelusului sa nu ii fie prea cald.

trusou frumos de vara pentru baieti

De asemenea, majoritatea pieselor au o culoare deschisa, pentru a nu atrage caldura. Fiindca e foarte posibil ca in timpul botezului bebelusul sa fie tinut si in soare, desi vei incerca mereu sa il feresti, si noi te sfatuim sa optezi pentru culori deschise.

Iata si un costumas de botez pe care noi il consideram potrivit.

Hainute pentru fetite. Ce e in voga vara asta?

trusou botez de vara pentru fete

Ca si in cazul baieteilor, si pentru fetite trebuie alese rochite potrivite sezonului. Ideal este sa nu imbraci bebelusul cu mai multe straturi de haine si chiar sa renunti la dresuri, in cazul fetitelor, daca afara e mult prea cald.

Chit ca este fata sau baietel, opteaza vara pentru haine ceva mai subtiri si, mai degraba, ia cu tine un set de haine de rezerva, mai groase, in cazul in care vremea sa schimba brusc.

In cazul fetitelor, rochiile de vara pentru botez, arata superb chiar daca au maneca scurta. De asemenea, raman elegante chiar daca sunt facute din materiale mai subtiri.

Un exemplu de astfel de rochie, ce are si lumanare de botez inclusa, te va convinge ca nu te mintim: aici.

Ca si in cazul baieteilor, noi iti recomandam sa alegi culori deschise, poate chiar alb sau crem deschis. In cazul fetitelor albul si cremul sunt cele mai in voga si, sunt si extrem de potrivite fiindca absorb mult mai putine rase solare decat orice alte culori.

Daca vrei sa vezi un trusou de genul, care sa aiba si o rochita alba, iata unul potrivit pentru tine: https://annebebe.ro/collections/botez-vara-2023/products/set-botez-francisca-3-piese-rochita-trusou-lumanare-personalizabil-botez-fetite-annebebe#.

Acestea sunt cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de un botez desfasurat in timpul verii. Tine minte! Stilul si confortul, se pot imbina perfect, asa ca nu te indoi nici macar o secunda ca nu vei gasi hainute care sa indeplineasca ambele cerinte!

set complet trusou fetite vara

Atat comoditatea, cat si stilul, pot fi "prietene" bune. Iar Annebebe a reusit sa le faca pe amandoua sa se inteleaga perfect, in noile tinute create pentru sezonul calduros! Intra si tu si vezi ce e nou in materie de hainute de botez! Sigur nu ai sa regreti!

 Vezi aici 

Pentru baieti: https://annebebe.ro/collections/botez-vara-2023?pentru=Baieti

Pentru fete: https://annebebe.ro/collections/botez-vara-2023?pentru=Fete