Mos Craciun este la AnneBebe cu multe idei de cadouri pentru cei mici

A inceput numaratoarea inversa pana la Craciun si inca nu stii cu ce cadou sa il surprinzi pe micutul tau? Atunci inseamna ca nu ai aflat despre reducerile de iarna AnneBebe! 


Cozile aglomerate din supermarketuri influenteaza din ce in ce mai multi parinti sa aleaga cumparaturile online, cand vine vorba despre cadourile de Craciun pentru copiii lor.Tocmai din acest motiv, am pregatit o serie de articole vestimentare la preturi pe care nu ai cum sa le ratezi. Iar daca esti in continuare adeptul cumparaturilor autentice in magazinele clasice, nu uita ca ne gasesti in magazinele din Unirea, Sun Platza si Baneasa. Adresele complete sunt AICI


Cu siguranta anul acesta “batranul cu barba alba” o sa reuseasca sa indeplineasca asteptarile tuturor copiilor in noaptea magica de sarbatori si asta numai datorita ofertelor Anne Bebe.

rochita de craciun fetite

Sa inceapa Shopping-ul cu… Hainute pentru sedinte foto speciale


Fiecare parinte isi doreste sa aiba amintiri cat mai autentice de la primele sarbatori petrecute impreuna cu bebelusul sau. De aceea, multi apeleaza la sedintele foto profesioniste prin care pot sa surprinda fragilitatea si inocenta micutului intr-un decor de poveste, ramanand astfel cu albume intregi, pline cu imagini extraordinare, care peste ani vor starni adevarate emotii. 


Pentru astfel de evenimente, tinuta copilului trebuie sa se potriveasca neaparat cu ideea shooting-ului. Astfel, adultii petrec zile intregi in cautarea unor variante cat mai accesibile de rochii si costume de sarbatoare, pe care sa le ofere cadou bebelusilor in ziua cea mare. 


Pentru ca stim cat de important este sa ramai cu “suveniruri” din fiecare perioada alaturi de micutul tau, am pregatit o gama larga de reduceri la hainele pentru sedinte foto: tinute elegante, colorate si din materiale de cea mai buna calitate. 

costumas mos craciun sedinta foto


Design-ul cu totul special al rochitelor de sarbatoare cu siguranta va adauga un plus fotografiilor de familie si o va transforma pe fiica ta sau in vedeta shooting-ului! Nici micii cavaleri nu vor fi mai prejos cu aceste costumase delicate si atat de frumos lucrate. 




Haine copii 0 - 36 luni - Alege acum o multime de hainute practice la pret d Craciun


Primele sarbatori alaturi de copilul tau…un vis devenit realitate! Atunci cand in familia ta apare un nou membru, Craciunul nu va mai fi niciodata la fel. Daca te numeri printre cei proaspat deveniti parinti cu siguranta ai observat cum zapada parca straluceste mai tare, glasul colindatorilor e mai cristalin, iar asteptarea lui Mos Craciun pare mai lunga ca niciodata. Totul de cand bebelusul tau a trecut pentru prima oara pragul casei. 

hainute pentru copii la reducere


Cea mai grea provocare este sa oferi micutului niste prime zile de sarbatoare pline de caldura, din care zambetele, buna dispozitie si cadourile sa fie nelipsite! 


Pentru asta, pe site-ul nostru si in magazinele noastre din Bucuresti am pregatit o intreaga categorie cu haine speciale pentru copii intre 0 si 36 de luni, hainute aflate acum la cel mai bun pret. 


Asa cum te-am obisnuit, diversitatea este nelipsita! Pe site-ul nostru vei gasi disponibile costume de Mos Craciun, sosete cu modele colorate, hanorace cu cele mai atractive imprimeuri, vestute si multe altele. Intra pe categorie si le poti vedea pe toate. 

 

Haine pentru copii cu varsta intre 3 si 12 ani. Craciunul nu-i la fel in fiecare an!


Anii trec rapid, iar bebelusii se trasnforma cat ai clipi in elevi de gradinita, de clasa primara, iar mai apoi in adolescenti. Indiferent de varsta, sarbatorile petrecute in familie nu se vor schimba niciodata. 

set hainute copii pantaloni si bluza

Entuziasmul pentru impodobirea bradului, pregatirea mesei de Craciun si colindele populare fredonate alaturi de cel mic, vor starni mereu aceleasi emotii coplesitoare, zambete si lacrimi de bucurie. 


Anul acesta este din nou randul tau sa fii ajutorul lui Mos Craciun, pregatind un sac plin cu surprize pentru fiecare dintre membrii familiei tale. 


Cand vine vorba de cel mic, noi iti sarim in ajutor! Echipa noastra, alaturi de cativa elfi care au sosit direct de la Polul Nord, a lucrat intens pentru a-ti oferi sansa sa descoperi nenumarate cadouri hainute reduse cu pana la 65%, speciale pentru toti copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. 


Ce fata nu s-ar bucura sa primeasca in Seara Sfanta o rochie cu volane colorate si carui baiat nu i-ar scanteii privirea cand ar gasi sub brad in dimineata de Craciun o bluza cu personajele lui preferate din desene? 


Hainutele si accesoriile de botez - la reducere de Craciun si ele


Exista cazuri in care parintii aleg sa organizeze botezul celui mic tocmai in pragul sarbatorilor de iarna, astfel ca aceasta perioada are o dubla semnificatie.

costumas botez baieti cu reducere

Stim ca pentru un eveniment atat de important trebuie neaparat facute pregatiri cu mult timp inainte si tocmai de asta, am organizat o categorie pe site-ul nostru plina cu produse reduse, speciale pentru una din cele mai importante zile din viata ta. 


Printre acestea se numara si lumanari speciale coloarate , trusouri si cufere de botez. Cumpara produsele pentru botez Anne Bebe si bucura-te alaturi de toti cei dragi tie de aceasta sarbatoare atat de asteptata de intreaga ta familie. 


Rasfoieste ofertele noastre speciale de Craciun si fii un Mos Craciun inspirat cand vine vorba despre cadourile pentru micutii tai.