Evenimentele de zi cu zi fac parte din viata noastra tumultoasa, dar te-ai gandit vreodata ca si bebelusul tau are nevoie de cateva tinute elegante pentru a putea participa la anumite ocazii speciale?

De exemplu, atunci cand copilul tau este invitat la o zi de nastere in familie sau este vorba despre Craciunul sau Pastele petrecut in familie, ori este chiar aniversarea sa. Toate aceste momente trebuie imortalizate in cel mai frumos mod posibil, deoarece reprezinta momente importante din viata micutului tau. Si se cuvine ca la astfel de evenimente hainele pentru copii sa fie pe masura. 

Cu ce se mai imbraca copiii din ziua de azi la evenimente?

Fie ca este vorba despre un eveniment in familie au in afara acesteia, unde este invitat si copilul tau, sau din contra, acesta este in centrul atentiei, atunci cel mic are nevoie de o costumatie speciala care sa se potriveasca cu momentul sau.

Asadar, daca vorbim despre o fetita, care poate ca participa pentru prima data la o piesa de teatru a scolii sau este vorba despre o serbare in care tinuta trebuie sa fie eleganta in conformitate cu rolul sau, atunci aceasta rochie de culoare galbena cu dantela si pliseuri, poate fi varianta perfecta pentru aceasta ocazie.

rochita galbena pentru fetite

Alcătuită dintr-un material moale, care este extrem de bine ales pentru a nu irita pielea sensibila a copilului tau, aceasta rochie cu maneci scurte este cusuta cu mare atentie si maiestrie pentru ca micuta ta sa beneficieze de tot ce este mai bun. 

De asemenea, acest model elegant, o va face pe mica ta raza de soare sa se simta ca o adevarata printesa indiferent de ocazia cu care va purta aceasta piesa vestimentara, ce imbina perfect calitatea cu stilul, dar si cu accesibilitatea, pretul fiind unul bun in comparatie cu toate caracteristicile pe care aceasta le are.

Cat despre baieti, caci si lor le place sa participe la evenimente si sa iasa in evidenta intr-un mod elegant si frumos, o vesta intotdeauna va adauga un plus intregii tinute si o va duce intr-o maniera eleganta, speciala pentru ocazia la care cel mic participa. 

De exemplu, acest model de vesta bleumarin Mayoral, il va transforma pe baietelul tau nastrusnic intr-un adevarat cavaler, indiferent de ocazia pentru care acesta o va purta, aducand atat asupra lui, cat si la adresa ta, complimentele cuvenite pentru o asemenea tinuta extrem de reusita si cu bun gust.

vesta pentru baieti

Trebuie sa participi cu cel mic la o nunta si nu stii cu ce sa il imbraci? Noi avem solutia!

Copiii sunt extrem de buclucasi si, de cele mai multe ori, nu prea stau locului atunci cand ar trebui sa o faca. Tocmai de aceea este dificil sa isi faca aparitia la anumite evenimente care au o asemenea amploare, dar daca fac parte din familie si chiar nu pot lipsi, atunci nu trebuie sa ii neglijezi, ci din contra, este necesar sa le alegi niste tinute pe masura momentului la care vor participa si ei.

De exemplu, pentru fetita ta, acest model de rochie Ivory cu floare in talie, este extrem de elegant si perfect pentru a participa la o nunta a unui membru al familie, dar si pentru o cununie civila care va avea loc in sezonul cald, poate chiar si in natura.

rochita ivory pentru fetite

Nici baietii nu sunt lasati mai prejos atunci cand vine vorba despre un eveniment atat de important si de select precum o nunta, tocmai de aceea, daca esti in cautare de hainute elegante pentru piciul tau, atunci trebuie neaparat sa arunci o privire peste acest model de costum ce este alcatuit din 5 piese si care este disponibil pentru categoriile de varsta de la 9 luni, pana la 13 ani.

 

costum elegant pentru baieti

In acest fel, cravata, pantalonii, camasa, vesta, dar si sacoul, care impreuna formeaza acest set extrem de elegant si de chic, ii vor oferi baietelului tau un look impecabil pentru ocazia extrem de speciala la care va trebui sa participe.

Asadar, acum ca ai vazut cateva dintre cele mai elegante si mai adorabile hainute pentru copiii, ce sunt potrivite pentru diverse ocazii festive si speciale, atat din cadrul familiei cat si din afara ei, nu iti mai ramane decat sa alegi tinuta potrivita pentru piciul tau, care sa fie complementara cu spatiul in care acesta il va purta.

Noi ne aflam la un click distanta, asa ca tu ce mai astepti? Piciul tau are un eveniment important la care trebuie sa participe? Intra acum pe annebebe.ro si cauta printre cele mai adorabile modele de hainute pentru copii, ceea ce ai nevoie!