Nu mai este un secret ca nasii sunt foarte importanti pentru un botez. Atat pentru familie si copil, dar si pentru pregatirile propriu-zise. Nasii doresc sa fie mereu in pas cu moda, sa isi rasfete micul crestinat si sa ii ofere ce este mai bun. Din acest motiv cauta atat cele mai bune produse, dar si pe cele mai populare. Dar oare ce ne asteapta-n 2023 in materie de botezuri? Cu siguranta nasii sunt primii care doresc sa afle.  

Anul 2023 si-a intrat deja in drepturi cu noi trenduri si ii ia prin surprindere chiar si pe cei mici! Se pare ca anul acesta botezurile vor fi mai usor de organizat si, in plus, daca veti urmari sfaturile, veti avea parte de un botez cu totul special. Urmeaza sa fiti nasi, iar acest lucru va entuziasmeaza, dar totodata, reprezinta pentru voi o responsabilitate si va doriti ca totul sa fie perfect? Va asiguram ca nu aveti de ce sa fiti ingrijorati, pentru ca veti afla in continuare cele mai utile sfaturi.

 

Nasii - personaje principale la botez, alaturi de copilul crestinat

botez de poveste

Pentru un botez, nasii sunt cei care cumpara pentru cel mic trusoul complet, lumanarea pentru botez si un cadou pentru bebe. De trusou, lumanare si hainute de botez va fi nevoie chiar in timpul slujbei de crestinare, astfel perechea de nasi trebuie sa se asigure ca nu a uitat nimic esential.   

Desi un botez presupune anumite cheltuieli pentru parintii spirituali, nasii nu trebuie sa se ingrijoreze din punct de vedere financiar pentru ca au la dispozitie o varietate de lucruri extrem de calitative si foarte accesibile ca pret. Ceea ce ar trebui ca nasii sa aiba in vedere este faptul ca hainutele pentru cel mic, dar si lucrusoarele cu care intra in contact acesta sa fie de calitate. Pielea unui bebelus este foarte sensibila si nu poate fi neglijata. In defintiv, cu totii stim ca nasii isi doresc ce-i mai bun pentru micul print sau mica printesa. Astfel, am pus la dispozitie in magazinul nostru online mai multe seturi de botez

rochita traditionala pentru botez

Ce contine un astfel de set? Un set format din costum/ hainute pentru fetita, trusou si lumanare, este ideal pentru acei nasi ce doresc sa nu piarda timp prin magazine, ce vor sa isi mentina acelasi stil in alegerea culorilor si materialelor. Mai exact, un astfel de set are o tematica anume.

Ce trend se va afirma in 2023? Cel legat de traditionalism este un exemplu. Astfel, nasii pot opta pentru o lumanare cu tricolor, un trusou cu elemente traditionale, costumas simplu din material alb. Desigur, au posibilitatea de a alege dintr-o lista larga de seturi si tematici, atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

Alte tematici care vor fi la moda in 2023 pentru botez sunt: unicorul, fluturasul, ingerasul, micul marinar, micul cavaler, printesa, micul print si altele. 

 sticluta de mir botez

Care sunt tendintele la botezurile de anul acesta?

In 2023 un botez ramane traditional cand vine vorba de cele necesare ceremoniei. Astfel, nasii nu trebuie sa uite de trusou, format din sticluta de mir, fasa, panza. Desigur, nelipsita este si frumoasa lumanare de botez

Totusi, ce trend intervine in randul alegerii acestor deosebite lucruri pentru cel mic? Se pune accent pe simplitate, eleganta, minimalism, pe o tematica unitara si pe calitate. Nu uitam despre traditional, multi nasi si parinti dorind ca tricolorul sa nu lipseasca. Astfel, se poate opta pentru: lumanare decorata cu spice si motive populare, costumase de tip printesa, ingeras, fluture, Micul Print, Micul Marinar. 

lumanare de botez

Cat despre organizarea propriu-zisa a evenimentului, trecand putin de responsabilitatile nasilor, datorita incetarii pandemiei, botezurile vor putea fi organizate ca petreceri mai mari. In plus, anul acesta vor fi si mai multe petreceri in aer liber. Intr-o astfel de situatie, nasii nu trebuie sa fie indiferenti. Este necesar sa tina cont de vreme, de anotimp pentru a alege cel mai potrivit costumas sau rochita pentru bebelus.

 

Ce costume se pot alege?

Cumparaturile pentru botez nu ar trebui lasate chiar pe ultima suta de metri mai ales daca va ganditi la un trusou personalizat care se imprima cu un mesaj special la comanda. Acest lucru poate dura pana la 7 zile si este bine sa nu va lasati cuprinsi de stres inainte cu cateva zile de marele eveniment. 

Totusi, ce costumas va face furori in 2023? Chiar daca minimalismul domina si se afirma cu tarie, un trend se leaga de costumasele viu colorate sau cu un model specific, precum carourile. Totul depinde de gusturi. Unii nasi renunta la culorile pale, neutre in detrimentul nuantelor tari (rosu, albastru, violet, grena etc), iar alte perechi prefera un clasic roz pal sau blue. 

 fetita tinuta botez

Un mic cadoul pentru bebelus si trusoul personalizat  

Urmeaza sa fiti parinti spirituali si nu prea aveti idei de cadou? La noi pe site gasiti o multime de propuneri pe care le puteti lua in considerare. Consultati cele mai potrivite hainute si trusouri pentru baieti si fete si cadouri pentru bebelusi fetite si baietei.

Un trend foarte puternic in 2023 va fi personalizarea trusoului de botez. Nasii inteleg tot mai mult cat de emotionant este sa imprime obiectele trusoului cu un mesaj aparte. Cateva idei pentru mesaje pot fi: Cu drag de la nasi!, Sa cresti mare si sanatos!, Te iubesc nasii. Desigur, pesonalizarea se poate face cu data evenimentului si numele copilului botezat. 

tinuta botez pentru baieti


Concluzie 

Pregatiti-va pentru un 2023 special in materie de botezuri si bucurati-va din plin de cel mai frumos eveniment al anului, mai ales daca veti fi personaje principale alaturi de copilul care se va crestina. Veti fi nasi de botez, iar acest lucru inseamna enorm. Rasfotiti idei de trusouri, hainute, cadouri pe site-ul nostru si pregatiti-va cum se cuvinte pentru un eveniment care se anunta memorabil.