Organizarea evenimentului presupune o multime de emotii si pregatiri, de la respectarea temeinica a unor obiceiuri si traditii specifice, pana la alegerea cadoului perfect pentru copil si parinti, pentru ca amintirea sa ramana vie alaturi de acestia.

De cele mai multe ori, cadoul micutului este unul simbolic, nasii dorind ca micutul botezat sa poarte cu el momentul botezului toata viata, introducand in capsula amintirii evenimentul prin intermediul unor cadouri alese cu mare atentie.

Ce variante sunt cele mai potrivite pentru cadoul perfect ?

 

  • Cutie pentru prima suvita – motul micutului este celebrat de familia acestuia , astfel ca devine ocazia perfecta pentru a darui o cutie in care parintii vor pastra amintirea acestui moment.
  • Cutie pentru prima suvita si primul dintisor – daca parintii isi doresc ca fiecarea amintire sa fie pastrata cat mai aproape de ei, primul dintisor se grabeste sa apara atat de iute incat nici nu pot tine pasul. Daca prima suvita este pastrata, cu siguranta primul dintisor va avea nevoie de un loc de cinste alaturi de aceasta!

  • Bratara fir rosu – pentru ca ochii curiosi sunt tot mai aproape de micutul botezat, firul rosu, dupa cum se afirma in folclor, il va proteja de deochi, ganduri rele si necazuri, ceea ce este foarte important, mai ales in primele luni de viata ale copilului.

Copiii cresc foarte repede – cadouri care anticipeaza nevoile bebelusului

 

  • Jucarie pentru dentitie - perioada aparitiei dintisorilor este una complicate si dureroasa pentru micuti, insa alternative jucariilor care le distrag atentia si ii ajuta sa calmeze stresul provocat de acest eveniment sunt mai mult decat binevenite
  • Cutie muzicala – muzica este extreme de importanta pentru dezvoltarea copilului, motiv pentru care jucariile educative care emit sunete sunt o optiune potrivita.
  • Casuta pentru amintiri cu amprenta bebelusului – cat de grozav este sa poti pastra prima amprenta a micutului intr-o cutiuta alaturi de jucaria sa preferata si alte obiecte care au fost primele cu care a luat contact? Casuta pentru amintiri va purta fiecare moment mai aproape de realitate.
  • Pled patut & carucior – pielea bebelusului este foarte sensibila in primele luni, motiv pentru care bumbacul este o alegere potrivita, fiind prietenos cu piele si extreme de placut la atingere.

  • Moneda numismatica - fiecare monedă prezintă o imagine fermecătoare a unui pui de tigru care urmărește părintele său mândru și protector. Banutul din argint il folositi la baita de a doua zi, dupa botez si apoi la taierea motului sau turtei lipiti suvita de par cu ceara de la lumanare.

Amprentele intregii familii – cum le poti pastra ?

 

Daca parintii sunt pasionati de arta si isi doresc sa o transpuna in amintirile acestora, kit-ul pentru amprente devine una dintre cele mai potrivite modalitati. Astfel, implicit intreaga familie la


aceasta activitate, care mai tarziu o sa devina o amintire de neuitat – la propriu – putand fi expuse pe perete.

  • Kit amprente - Set 4 rame pentru amprente manuta sau piciorus pe panza Baby Art 0-8 ani Pop Art PRINT PAINTINGS. Complet sigur pentru bebelus. Un set de patru rame prin intermediul caruia puteti crea o amintire speciala.
  • Magic Box Fifi Mandirac Squirrel Editie Limitata - Baby Art Magic Box reprezinta un kit pentru realizarea amprentei manutei si piciorusului bebelusului. Contine materialul de amprentare, cutia metalica pentru pastrare si suportul de expunere.

Cat de utila poate sa fie o jucarie atasata?

 

Jucaria Atasament Bebelusi Gugu Puisor Mayoral 19107 este una dintre jucariile care poate devein prima si cea mai apropiata de copil. Primele texture resimtite de acesta sunt foarte importante, iar atasamentul pe care il are in cele din urma fata de acestea formeaza o reala conexiune.

Jucaria atasament dezvolta abilitati cognitive printr-o varietate de forme, texturi si sunete stimulante. Dezvolta imaginatia copilului. Forma prietenoasa - materiale moi ideale pentru mainile mici ale bebelusului.