Era intr-o dimineata insorita de vara. Trebuia sa ajung impreuna cu Andrei, sotul meu, undeva departe. Departe de pamant, intr-un mic colt al universului, unde se pregatea un eveniment cu totul special - botezul micutului Trekor de pe planeta Neptun. 


Zis si facut! Am savurat impreuna cafeaua de dimineata cu scortisoara, un croissant cu multa crema de vanilie, am facut un dus, am pus haine de gala pe noi, am trecut pe la mall-ul din apropierea noastra si am luat un cadou pentru cel mic. O stea infasurata intr-o folie stralucitoare, pictata cu personaje din altă galaxie. 


Nu va imaginati ca era un botez  bebe obisnuit - nu, nu, departe de asta! Era o intalnire intergalactica unde erau invitati din toate colturile cosmosului! Pardon, din toate colturile lumii terestre. Ca erau si din alte lumi, asta nu mai stim. Tindem sa credem ca ne priveau de acolo, de undeva. Cum cine? Ei. Omuletii verzulii. Probabil se intrebau daca botezul este suficient de creativ. Doar stim cu totii ca extraterestrii se cred mai destepti decat noi, pamantenii. Oare sunt?


In fine. Am ajuns intr-un decor spatial incredibil. Nu, mereu gresim! Intr-un restaurant amenajat astfel incat sa simti ca faci parte din poveste. Din spatiu. 

 

@annebebe.ro Kind of magic! ✨ Cele mai frumoase costumașe pe www.annebebe.ro și în magazinele AnneBebe 🦋 #costumase #costumaseannebebe ♬ original sound - AnneBebe.ro

 


Noi, undeva departe, pe Neptun, participand la un botez intergalactic


Decorurile ne-au uimit si ne-au incantat totodata.


Bebelusul, parintii si invitatii se simteau bine printre stele stralucitoare si planete colorate, atent suspendate in tavan, iar pe mese straluceau luminite ce imitau cometele ce strabateau cerul noptii. 


In mijlocul salii se afla un bufet cosmic plin de gustari si arome incredibile. De la "prajituri de pe alta planeta" pana la "cocktail-uri spatiale". Prajituri in forma de extraterestri si nave spatiale, bauturi colorate in albastru si verde fosforescent, aperitive ce luau forma lunii, a soarelui si a materiei existente pe celelalte planete. 


Pe alte mese, undeva intr-un coltisor al salii, erau asezate costume de extraterestri pentru bebelusi, gata sa fie purtate de micutii exploratori ai universului, veniti cu parintii sa se bucure de miracolul nasterii unui nou bebelus. 

Aveai de toate, de la antene stralucitoare pana la costume cu tentacule zambitoare. Bebelusii erau cu adevarat adorabili, parca pregatiti sa decoleze intr-o aventura cosmica.


Nu va spun dragilor cum erau invitatii imbracati! Costume stralucitoare, iar zambetele atat de largi pe fete. Fiecare parea atat de incantat de atmosfera spatiala si de energia plina de bucurie ce incalzea incaperea si o purta printre stele, galaxii si Calea Lactee. 


Unde mai pui ca intr-un colt era asezata o cabina in forma unei navete spatiale in care invitatii se puteau urca, amuza si poza in diferite ipostaze. In interior era o platforma PhotoBooth, stiti voi din aceea care se roteste la 360 de grade, timp in care poti sa te filmezi pentru cateva secunde, pentru ca mai apoi sa publici pe conturile tale de social media.


A, era cat pe aici sa omit! Facebook si Instagram erau full de clipuri din ‘’naveta spatiala’’, asa ca internetul era plin de poze de la faimosul botez spatial, si probabil si de la altele.


Dar stiti ca era cat pe ce sa lesinam?


La un moment dat, de undeva, nu stiu de unde, a aparut deodata, intrand pe usa restaurantului din spatiu, o familie de…extraterestrii. Mama si tata, iar in mijloc era copilul tinut de mana de parinti. 


S-au indreptat spre noi, fara sa ne salute, fara sa schiteze nici un gest, zambet sau orice altceva care sa ne dea de inteles ca sunt pamanteni.


S-au asezat la o masa si au inceput sa gesticuleze ca si cum ar fi vorbit intre ei. Au ramas asa pret de vreo 15 minute, timp in care toti au amutit, privindu-i si intrebandu-i de unde au aparut. 


Aveau chiar si cateva dispozitive foarte ciudata ca forma, prin care isi trimiteau mesaje. 


Totul a durat pana la un moment dat…


Cand in final si-au dat costumul jos, pentru ca da era un costum atat de potrivit pentru fiecare dintre ei, incat credeai ca asa arata. Aproape sa credem ca extraterestrii exista. Acum, sigur, fiecare cu parerea lui, dar nu acesta este subiectul acestui text. 


Erau invitati, o familie venita tocmai din Statele Unite ale Americii, acolo unde potrivit numeroaselor documentare de pe CBS Reality, Discovery etc, ar exista aparitii inexplicabile pe cerul lor. 


Voiau doar sa uimeasca prin look-ul lor atipic, sa-i spunem, si au reusit. Dar nu au reusit doar atat, ci ne-au cam facut chipul pamantiu. Bine, sa nu exageram, dar e de speriat chiar daca nu crezi in asa ceva. 

Si pentru ca lumea si-a revenit la normal, ivindu-se culoarea in obrajii lor, au inceput si ceva jocuri.

@annebebe.ro Rămâi până la final să afli care este cel mai adorabil costumaș pentru botez 🥰www.annebebe.ro 📍 Bucuresti, Magazin Unirea Shopping Center, Etaj 2, Piața Unirii Nr 1 📍 Bucuresti, Băneasa Shopping City, Parter - Zona Feeria 📍 Bucuresti, Băneasa Shopping City, Etaj 1 📍 Bucuresti, SunPlaza, Parter, București #costumaseannebebe #costumasebotez #costumbotez #costumasbotez #hainutebebe #fypシ #welovekids ♬ original sound - AnneBebe.ro

Ce era un botez tematic extraterestru fara putina distractie interstelara?


Asa ca, jocurile de rol au inceput! 

Iti poti imagina ca invitatii au fost provocati sa-si foloseasca imaginatia si sa se transforme in exploratori cosmici? Au cautat comori pe planeta straina, au dansat printre stele si au construit rachete spatiale din materiale reciclabile. Rasetele si bucuria au umplut sala, transformand botezul intr-o adevarata aventura intergalactica.


Invitatii au fost provocati sa-si puna imaginatia la incercare si sa-si imbogateasca experienta spatiala. De la cautarea extraterestrilor (invitatilor) pierduti pana la construirea unor rachete spatiale din materiale reciclabile, fiecare moment a fost plin de entuziasm.

@annebebe.ro Care este cea mai frumoasă rochiță pentru botez? 🌟 www.annebebe.ro _____________________________________________________________ 📍 Bucuresti, Magazin Unirea Shopping Center, Etaj 2, Piața Unirii Nr 1 📍 Bucuresti, Băneasa Shopping City, Parter - Zona Feeria 📍 Bucuresti, Băneasa Shopping City, Etaj 1 📍 Bucuresti, SunPlaza, Parter, București #rochiteannebebe #rochitebotez #rochitebebelusi #rochite #trusou ##fypシ #welovekids ♬ Princess-like waltz, dream cute work B2(900444) - motofuji

Si in timp ce bebelusul Trekor primea binecuvantarile si urarile de la toti cei dragi, lumea lui si a celor din jur s-a umplut de lumina bucuriei. A fost o zi de neuitat, in care limitele spatiului si timpului pareau sa dispara, iar toti cei prezenti s-au simtit parte dintr-o aventura fascinanta.


Hei, nu eram in spatiu! Ci eram invitati la un botez in care tema spatiala ne-a cam dat de furca, ca doar trebuia sa ne adaptam si noi.


Asa ca, dragi parinti si prieteni, nu uitati ca uneori, aventura cea mai frumoasa poate fi chiar in fata noastra, in mijlocul celor dragi si a unor momente speciale. In universul vast al inimilor noastre, orice este posibil - chiar si o intalnire intergalactica!

 

@annebebe.ro Replying to @Denisa Valentina ♬ Little Things - Tiqta

 


Am trait o aventura de neuitat in lumea extraterestra


Botezul tematic extraterestru la care am participat a fost mai mult decat un simplu eveniment - a fost o calatorie intr-o lume de minuni si imaginatie fara limite. Cu decoruri spectaculoase, costume adorabile si jocuri interstelare, am fost introdusi intr-un univers plin de bucurie si incantare. 


Am primit si cadouri la final, in forma de stele. Ne vom aminti cu drag de această zi. 


Deci, parinti, nu uitati niciodata ca orice eveniment poate deveni o aventura cand il transformati in ceva special si unic. In curand, va invitam sa va alaturati noua in urmatoarea calatorie intergalactica - cine stie ce minuni ne asteapta dincolo de stele!