Black Friday Bebelusi la Annebebe

Se apropie mult asteptata perioada a anului, cand deja stii ce vrei sa cumperi, astepti doar momentul in care vei lua totul prin intermediul celor mai bune oferte si promotii.

Daca pana acum voiai sa mergi la cumparaturi sa alegi hainute pentru cel mic, ei bine, odata cu Black Friday gasesti totul al preturi extrem de bune si avantajoase. Dar ce se intampla cand ai o asa varietate de lucruri? Ce sa alegi mai repede, de ce ai nevoie mai mult? Intrebari care te surprind, nu?

Nu te ingrijora, pentru ca avem noi o lista bine organizata formata din ideile ce credeam ca te-ar ajuta sa iei o decizie. Nu mai sta pe ganduri, citeste-o si la final vei stii ce sa cumperi in aceasta deosebita perioada a promotiilor. 

 

Start cumparaturilor cu haine de bebelus! 

 

Incepem lista cu cel mai mic din familie, doar e un rasfatat, nu este asa? Atunci cand ai un copil mic nu este indicat sa ii cumperi prea multe haine, pentru ca este intr-o continua crestere si hainutele devin din ce in ce mai mici extrem de repede. Insa, ceva ne spune ca vrei unele noi, dar nu stii inca ce. Sa vedem ce spune lista: 

  • Body colorat, simplu, cu desen și cu capse! Niciodata nu sunt prea multe body-uri. Un alt lucru ce trebuie stiut despre bebe este ca necesita schimbat cam des. Vrei sa fie curat mereu, sa aiba parfumul sau divin. Pentru asta ai nevoie de muuulte body-uri. Unde gasesti? Aici pe annebebe.ro. Si de Black Friday la preturi foarte bune. 
body bebe
  • Hainute multicolore in tandem cu orice anotimp! Da, da, da…stim ca sotul a spus ca sunt prea multe haine, dar ce conteaza? Cu siguranta nu ai unele atat de colorate si gingase la preturi mici! Daca tot sunt oferte, de ce sa nu profiti de ele? Astfel, adauga si cateva tinute zglobii. Dantela, bumbacul, modelele nuantate…doar imagineaza-ti pe cel mic imbracat cu ele. Cel mai frumos copil in cele mai calitative si minunate haine de bebe!
pulover pentru baieti

  • Hmm…sa fie oare timpul si pentru un patut nou sau o perna moale? Daca cel vechi nu iti mai place, urmareste ofertele de Black Friday si sigur gasesti ceva pe placul tau. 

    Haine gingase pentru ,,piticii mai mari”

     

    Bine, bine…am terminat cu bebe! Si ceilalti pitici urmeaza sa fie rasfatati. Daca ai copii mai mari, este timpul sa le reinnoiesti garderoba. 

    • Gecute si vesta pentru zilele reci! Indiferent de anotimp, mai sunt si zile reci. Toamna fiind in plin sezon se anunta friguroasa. Asa ca…pune in cos cele mai bune geci pentru copii. Captusite, din fas si extrem de usoare, sunt ideale ca cel mic sa se simta liber atunci cand alearga sau se joaca. Si nu va transpira! Ideal, nu?
    geaca baieti
    • Rochite colorate pentru printese frumoase! Oh…da! Cum sa uitam de febletea familiei? Cele mai bune oferte le gasesti si la rochii pentru fetite. Ce conteaza ca este frig, mereu e timp si de o rochie colorata din dantela fina! Cea mica va fi o zana fermecata cu aceste modele elegante si gingase pentru fetite. 

     

    rochita frumoasa fetita

    Atentie! Pentru cei interesati, promotiile ajung si pana la produsele de botez. Trusou, constumase, lumanari, rochite…toate disponibile pentru perechile de nasi ce urmeaza sa aiba parte de un botez! 

     

    Sfaturi utile in alegerea hainelor pentru copii

    Este usor sa alegi un model ce sa iti placa. Nuantele si estetica designului te atrag mereu, insa, uneori trebuie sa tii cont si de alte caractere. Stim ca esti un parinte idea si vrei ce-i mai bun pentru cel mic, insa, ce ai zice sa tragi un ochi peste ce dorim sa iti recomandam? Sa vedem ce spune lista: 

     

    rochita roz pentru botez
    1. Alege haine din materiale calitative precum bumbacul. De ce iti spunem de el? Este cel mai bun si recomandat pentru copiii mici. Se stie ca pielea lor este mult mai sensibila si predispusa irigatiilor si alergiilor. Bumbacul este un material fin si moale ce nu permite pielii sa transpire. Copilul se va simti confortabil intr-un body de bumbac sau orice alt element vestimentar realizat din acest deosebit material. 

     

    Geaca Blana Roz
    1. Stim ca este febra cumparaturilor, dar sa cumperi muuulte, muuulte haine nu este tocmai indicat. Le vrei pentru bebe? Ei bine, el creste repede si este foarte probabil ca pe multe sa nu le poti folosi. Rezuma-te la cele esentiale. 

     

    geaca ieftine copii mici
    1. Nu cumpara haine bazandu-te pe varsta copiilor. Aceasta greseala este comisa de multi parinti. Ideea este ca cei mici nu au aceleasi dimensiuni, chiar daca varsta este aceeasi. Un copil de 1 an poate fi mai mare decat unul de 2 si invers. Cele mai bune norme dupa care sa te ghidezi sunt greutatea si inaltimea. Ele iti indica cel mai bine marimile pe care trebuie sa le iei pentru bebe. 

     

    Speram ca ti-am fost de ajutor!