Pentru fiecare fetita, Barbie a fost prima papusa preferata, si, la fel a fost si Ken in cazul baieteilor.

Acum esti mamica, insa iti aduci mai mult ca sigur aminte, cat de mult o indrageai si tu pe papusa ta Barbie de cand erai mica. Iti doreai ca ea sa aiba cat mai multe tinute, si, de asemenea, voiai si tu sa gasesti aceleasi haine pe care le avea ea. Rozul a fost culoarea copilariei pentru tine, si sigur la fel este acum in cazul fetitei tale.

Daca ai baietel, treaba nu e diferita mai deloc. Ken al lui, e imbracat in haine frumoase, predominant albastre si are multe masini in care se plimba destul de des. De aceea, sansele sunt extrem de mari ca baiatului tau sa ii placa la nebunie culoarea albastru!



Ce haine poti alege pentru mica ta papusa Barbie?



Cat sunt mici, fetitele iubesc rozul. Ele incep sa iubeasca moda si bunul gust inca de cand sunt micute, si, in secret, admira cat de frumos se imbraca mami in rochitele ei. Fiecare fetita, isi doreste, de mica, sa arate ca o adevarata papusica. Asa ca, sa nu fii surprinsa daca fetita ta iti cere sa ii cumperi haine de papusa Barbie!

Sansele sunt destul de mari ca, atunci cand va creste suficient cat sa poata alege propriile tinute, sa isi doreasca haine de printesa. Asa ca, fa-o sa se simta mandra cand isi va vedea tinutele de cand era si mai mica de atat, si imbrac-o inca de la doar cateva luni, ca pe o papusica!

O rochita precum cea de aici este ideala pentru o papusica Barbie. Si poate reprezenta chiar o tinuta de botez!

Rochita Roz Barbie Fusta Si Aripioare Tull Buline Roz

Daca prima rochita pe care ti-am aratat-o ti-a placut, atunci cea de aici te va da pe spate. Si aceasta se potriveste perfect pentru botezul celei mici, dar si pentru alte evenimente la care vrei ca papusica ta Barbie sa fie admirata de toata lumea!

Rochita Roz Barbie Flori Tull Botez Fetite

Barbie in viata de zi cu zi



O papusica barbie, se imbraca in roz tot timpul, nu doar cand vine vorba de evenimente. Asa ca, daca nu vrei sa iasa cu plansete, va trebui sa te asiguri ca in garderoba fetitei tale exista cateva hainute roz si pentru activitatile de zi cu zi.

Iesirile in parc, pot sa aiba loc in tinute precum aceasta. O rochita superba in care fetita ta va fi vedeta de la locul de joaca!

Rochita Unicorn Roz Barbie Body Fetite

Pentru ca tinuta sa fie completa, nu uita nici de celebrele sosetele subtiri cu volanase, sau de dresurile roz. Niste sosete precum cele de aici vor face outfitul complet!

Sosete Scurte Roz Pudra Cu Tull Fetite


Format dintr-o salopeta si un tricou subtire, tinuta poate fi ideala pentru ca papusica ta sa se joace linistita, fara sa ii fie prea cald. Setul ii permite sa se miste usor, deoarece nu este deloc voluminos, insa, nu o face sa arate mai putin eleganta si frumoasa decat o papusica Barbie!


Ce haine poti alege pentru micutul Ken?



Cand vine vorba de baietei, culoarea in trend este albastrul. Ideal este sa alegi nuantele de albastru inchis pentru sezonul rece, iar pe cele deschise, pentru sezonul cald.

Iar daca vrei ca baietelul tau sa arate cu adevarat ca si Ken, nu trebuie sa fii atenta doar la culoare, ci si la eleganta hainelor. Papusa Ken, avea mai mereu haine elegante, care il faceau sa para gata de un eveniment select.

Asa ca, daca vrei ca papusica ta de acasa sa arate la fel de bine, opteaza pentru tinutele elegante, confectionate din materiale de calitate.

Daca e cald, opteaza pentru culorile mai deschise. Un costum cu sacou albastru deschis, precum cel de aici, poate fi varianta cea mai potrivita daca vrei ca toata lumea sa creada ca bebe seamana leit cu Ken!

Costum Silviu Sacou Bleu Vesta Buline Botez

De asemenea in sezonul cald, poti opta pentru costumele cu maneca scurta si cu pantaloni scurti. 

In acelasi timp, pentru tinute si mai potrivite, tine cont si de culoarea parului pe care o are baietelul tau, dar si de tonul pielii. Pentru bebelusii cu parul blond, si putin creoli, s-ar potrivi bine un costum bleu in picouri. 

Pentru baieteii cu par brunet si tenul deschis, poti opta pentru un costum precum acesta.

Costum 5 Piese Bleumarin Elegant Ceremonie.


Cand alegi tinutele, acorda mereu importanta culorii parului sau nuantei tenului, pentru a putea alege cele mai potrivite haine. Doar asa vei putea sa il faci pe cel mic, sa arate precum papusa Ken!



Ken in viata de zi cu zi



Costumele sunt, in mod cert, potrivite pentru Ken, la fel si pentru bebelusul tau. Insa, cateodata, pana si Ken prefera tinutele sport sau pe cele lejere.

O idee de tinuta pentru activitatile de zi cu zi, poate fi reprezentata de pantaloni frumosi si orice tricou lejer in partea de sus.

Pantalonii scurti de tipul acesta, sunt usor de asortat cu orice tip de tricou, si, sunt asemanatori cu cei pe care si Ken ii poarta.

In partea de sus, poti chiar sa optezi pentru o camasa dintr-un material moale.

De asemenea, daca doresti sa uiti de problema asortatului, poti opta pentru tinutele formate dintr-o singura piesa vestimentara.

O salopeta este o varianta buna cand nu vrei sa pierzi prea mult timp cu cautatul hainelor.

Exista foarte multe haine cu care le-ai putea imbraca pe baietelul sau pe fetita ta, pentru a semana cu Ken sau Barbie. Iar noi ti-am aratat doar cateva dintre variante. Insa,  cu siguranta ai putea gasi si mai multe daca intri pe Annebebe, lumea hainutelor Barbie si Ken!