Noua colectie de hainute Annebebe este aici. Craciun fericit pentru cei mici si mari!

 

Sarbatorile de iarna se apropie cu repeziciune, iar noi suntem foarte incantati sa va prezentam noua noastra colectie de Craciun, special gandita pentru cei mai zglobii, curiosi, aventurieri si dulci copii.  

Am putea spune ca aceasta perioada este una dintre cele mai importante din an. Este momentul in care intreaga familie se reuneste, petrece timp impreuna si creaza amintiri de neuitat. Nu doar atat, aceasta perioada este cunoscuta si pentru iesirile intre prieteni, petrecerile cu tematica si sedintele foto in familie, care creaza momente unice in viata fiecaruia. Poate ca este primul Craciun alaturi de bebe sau poate ca piciul vostru s-a ridicat deja copacel si va umple viata cu giumbuslucurile lui.

Si ce bucurie va fi pe voi sa traiti anul acesta Craciunul mai mult ca oricand cu suflet de copil, cu daruri care sa-l bucure pe cel mic, cu povesti de Mos Craciun si un decor ca de poveste. Pentru ca atmosfera festiva sa fie completa, asigura-te ca pregatesti cele mai frumoase tinute pentru copilul tau sau copiii tai. 

Cum cei mari isi pregatesc tinutele pentru aceasta perioada, noi am decis sa venim in ajutorul celor mici cu rochite, costumase si accesorii inedite, speciale pentru fiecare gust.

Pentru inceput, ne vom ocupa de micile domnisoare care sunt gata sa atraga atentia cu delicatetea si eleganta lor.

colaj hainute fete de craciun


Rochite de Craciun pentru fetite gingase si inocente

 

Rochita Eleganta Craciun Maneca Lunga Fete Rosie Tafta Tull AnneBebe

Rochita Eleganta Craciun Maneca Lunga

Timpul trece repede si te vei gasi peste 2 - 3 ani tot de Craciun uitandu-te la pozele pe care le faci anul acesta. Daruieste-i amintiri frumoase fetitei tale si imbrac-o precum o papusa de Craciun. Fie ca mergeti la o petrecere de Craciun sau primiti rudele acasa, cu siguranta toate privirile se vor lipi de ea. Rochita eleganta cu tematica de Craciun are maneca lunga si este fabricata din tafta si tull lucios si placut la atingere. Fustita este infoiata gratie materialului de dedesubt asa ca printesa ta nu se va mai opri din facut piruete. Nuanta rosie a rochitei este completata de gulerul alb si manecile albe din dantela. Iar pentru o tinuta completa, nu uita de bentita voluminoasa care o sa-i tina parul la o parte si o sa-i dezvaluie chipul candid, vesel si ochii mari in asteptarea cadourilor de Mos Craciun.

 

Rochita Eleganta Craciun Maneca Lunga Fetite Rosie Catifea Anne Bebe

Rochita Eleganta Craciun Maneca Lunga catifea

Catifeaua si dantela sunt doua materiale pretioase pe care le iubim nespus. Iar cand am gandit aceasta rochita pentru micile printese, am avut in gand sa le oferim o tinuta ca desprinsa din povestile dragi pe care le-ai auzi iar si iar. Am impodobit rochita rosie de Craciun cu un guler voluminos din dantela si cu maneci din acelasi material inflorat. Si nu ne-am oprit aici - rochita mai are un strat de dantela alba pe dedesubt, care ii subliniaza si mai mult finetea. Este o rochie perfecta pentru photo shootingul de Craciun, pentru petrecerile de Craciun sau de Anul Nou, serbarile la gradinita si multe alte imprejurari festive din timpul sarbatorilor de iarna.

 

Rochita Eleganta Craciun Fete Rosie Fusta Tull Rosu Cu Buline AnneBebe

Fusta Tull Rosu Cu Buline

Rosul simbolizeaza viata, bucurie, veselie, implinire si iubire. La toate acestea ne-am gandit cand am creat rochita de Craciun din tull rosu cu buline. Are maneca lunga pentru ca e important ca fetita ta sa se simta confortabil in sezonul rece, fara sa fie nevoie sa-i mai dai deasupra un pulover si sa-i incarci miscarile. Se prinde frumos in tale, are un guler voluminos, fin si moale, care se rasfira spre parti ca petalele bogate ale unei flori. Nu am uitat sa completam tinuta cu un accesoriu indispensabil pentru micutele printese carora le vor slipi ochii cand vor descoperi cadourilor de la Mos Craciun sau maretia bradului impodobit ca in povestile din Narnia.

Vezi rochita aici 

Alte modele de rochite pentru Craciun

Eleganta si frumusetea unei rochii de inalta calitate este de neegalat. Confectionata din bumbac 100% la interior, si 100% polyester la exterior, rochita Annebebe prezinta un tull jucaus cu buline atat in partea de sus cat si in partea de jos. Tull-ul verde se combina perfect cu tesaturile rosii ale rochiei iar inchiderea se face pe la spate pentru a facilita imbracarea si dezbracarea. Este realizata pentru micutele cu varsta cuprinsa intre 1 si 24 de luni, fiind ideala pentru aceasta perioada festiva a sarbatorilor de iarna.

rochita fetite de Craciun

Pentru iubitoarele de lux si eleganta suprema, care iubesc magia sarbatorilor de iarna, o rochita imaculata, alba, este alegerea perfecta. Are maneci lungi si bufante, iar partea de sus a rochitei este confectionata din tafta moale, stralucitoare, fina si de cea mai buna calitate. Fustita este din dantela argintie, cu detalii deosebit de frumos conturate. Inchiderea se face la spate cu ajutorul unui fermoar, la baza acestuia fiind atasata o fundita fara cusur care ofera gratie si clasa. Fiecare exemplar in parte este 100% bumbac la interior si este confectionat cu mare atentie pentru rezultate exceptionale si pentru a complimenta inocenta si gingasia micilor printese, cu varsta cuprinsa intre 1 luna si 3 ani.

Rochie cu Maneca Lunga Bust Bleumarin

Eleganta poate fi exprimata in mai multe moduri, si la toate varstele. Ideala pentru fetitele de 4 – 8 ani, aceasta rochie Annebebe combina perfect bustul bleumarin si fustita in carouri asortata, cu adaos de nuante de rosu si verde. Fiind 100% bumbac la interior, rochia ofera un confort sporit pentru ca fetita sa se poate distra in voie. Manecile usor bufante, panglica cu fundita care subtiaza talia si inchiderea usoara cu nasturii perlati la spate, ofera un design rafinat si sofisticat. Noi zicem ca este perfecta pentru pozele de Craciun si ocaziile festive.

Rochita Eleganta Fetite Rosie Dantela

Accesoriile perfecte de Craciun pentru fetite


Pentru ca fiecare tinuta sa fie completa, trebuie accesorizata corespunzator. Bentitele sunt niste accesorii perfecte si comode, care nu pun presiune pe capul micutei.

Daca rochita printesei este in nuante de rosu si verde, bentita de mai jos este alegerea perfecta. Confectionata dintr-un material rosu aprins, avand atasat pe deasupra un tull delicat cu buline verzi, aceasta bentita va fi plusul de care are nevoie micuta pentru a straluci in tinuta de Craciun!

Bentita Eleganta Craciun Fetite Rosu Verde Funda

Deoarece fiecare detaliu conteaza, cordeluta cu funda de la Annebebe vine sa completeze tinutele mai delicate. Funda voluminoasă este confectionata din tull diafan alb cu detalii delicate argintii. Aceasta se asorteaza perfect cu spiritul sarbatorilor, mai ales in sedintele foto alaturi de cei dragi, oferind un plus de stralucire.

Cordeluta Eleganta Craciun Fetite Alb & Argintiu Tull Funda AnneBebe

Iar pentru a ne asigura ca frigul nu ajunge la pretioasele printese, sosetele tricotate intr-un design elegant vin in ajutor. Fiind realizate din 76% bumbac, acestea asigura caldura si confortul necesar, avand ca si detaliu o margine unduita care imita perfect dantela pentru a emana eleganta si rafinament alaturi de alte piese vestimentare frumoase. 

Sosete Lungi pentru Fetite

Acum, a venit momentul ca si micutii gentlemeni sa straluceasca, idiferent de locul in care isi vor face aparitia.


Costumase inedite pentru baieti de Craciun

colaj hainute baieti craciun

Costumasele sunt perfecte pentru a capta momente de neuitat alaturi de cei dragi, indiferent de locul in care se desfasoara activitatea sau evenimentul. Poate va pregatiti de cina festiva in familie in Ajunul Craciunului, de o plimbare la targul de Craciun din Austria, pentru o petrecere de Craciun in familie sau alaturi de alti prieteni, pentru seara de Anul Nou, prima dimineata din 2024 sau pur si simplu sedinta foto care va incununa albumul de familie cu o multime de poze fermecatoare. Iata cateva piese noi din colectia noastra de festiva de Craciun pe care abia asteptam sa vi le prezentam.

 

Costum Camasa Alba Pantalon Bretele Carouri Rosu Cu Verde AnneBebe

costum de craciun pentru bebe

 

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi si daca te uiti prin dulap si nu gasesti ceva cu adevarat special pentru puiul tau, nu mai pierde timpul si comanda de la noi un costumas complet care te scapa din impas. Sedinte foto pe care sa le prinzi cu mandrie in albumul de familie? O petrecere de Craciun cu multi prieteni, adulti si copii? Serbarea de la gradinita sau poate doar cina traditionala la bunici? Indiferent de ocazie, baietelul tau va arata minunat in acest costumas special gandit pentru perioada de sfarsit de an. Include camasa alba si pantalon cu bretele (o piesa clasica) care se inchid cu nasturi in fata. Pantalonii sunt in cadouri rosu cu verde - culorile Craciunului. Si pentru ca ne place sa compunem tinute complete ca sa nu fie nevoie sa mai cauti tu alte accesorii, impreuna cu acest costumas poti sa comanzi si o bereta in aceleasi nuante ca pantalonii. Vezi, cu noi si alaturi de copilul tau drag, Craciunul chiar este extrem fericit!

Alte costumase de Craciun pentru copii mici

Costumasul Mos Craciun de la Annebebe este confectionat din plus moale rosu, avand atasat o blanita delicata alba. L-am conceput din materiale noi si delicate cu pielea copiilor mici, asa ca nu trebuie sa va faceti niciun pic de grija pentru confortul si siguranta lor. Costumasul de Mos Craciun este dedicat micutilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 24 de luni si este alegerea ideala pentru pozele de Craciun alaturi cu familia, cu prietenii, la gradinita si in alte imprejurari.

Costumas Mos Craciun cu Blanita

Daca micutul are deja eleganta in sange, acest costumas cu vesta rosie in carouri si pantaloni verzi ar putea emana rafinementul dorit. Destinat celor cu varsta cuprinsa intre 1 luna si 3 ani, acest costum fabricat din bumbac este realizat in Romania, in atelierul nostru, fiecarui model fiindu-i dedicata o atentie sporita pentru cele mai mici detalii.  

Costum Craciun Vesta Carouri Rosu

Venit in contact cu o camasuta alba, setul de mai sus va arata minunat de silueta mica a bebelusilor si copiilor mici, facandu-i mandri inclusiv pe parinti si bunici.

Iar pentru micii gentlemeni care sunt dornici de miscare sporita, un set compus dintr-o salopeta in carouri si un body casual este solutia ideala. Salopeta scurta in nuante de verde si rosu ecosez si body-ul cu maneca lunga crem, aduc un aer de eleganta printr-un design clasic si rafinat. Setul de 2 piese este confectionat special pentru micutii de 2 pana la 18 luni.

Set 2 Piese - Salopeta Scurta Ecosez si Body Maneca Lunga Crem

La sectiunea noii colectii de Craciun dedicata special baietiilor, veti gasi multe modele rafinate si detaliate de la Annebebe, fabricate chiar la noi in Romania! Design-urile sunt pentru toate gusturile fiind modele inedite si clasice, gata sa fie purtate de micutii iubitori de stil.


Camasi stilate


Perfecte pentru micutii iubitori de sti si eleganta, camasile nu au dezamagit niciodata. Dedicata celor cu varsta cuprinsa intre 1 si 18 luni, aceasta camasa cu maneca lunga este gata sa ofere un aer sofisticat intregii tinute. Nuanta de bleu deschis se asorteaza perfect cu papionul ecosez in carouri, iar confortul este dat de la primul contact cu pielea, camasa fiind 100 % este ideala pentru pielea delicata a micutilor.

Camasa Eleganta din Bumbac pentru Baietei

Fiecare detaliu, de la nasturii bine alesi pana la textura fina a materialului, contribuie la crearea unei piese vestimentare care nu doar completeaza aspectul estetic, ci si subliniaza importanta confortului si a atentiei la detalii in lumea modei pentru cei mici.


Veste rafinate


Detaliile de rafinament fac cu adevarat diferenta cand vine vorba despre tinutele copiilor, iar o vesta eleganta din stofa adauga un plus de distinctie. Cu nasturi delicati si un design in carouri rosii ecosez, vesta pentru baietei completeaza in mod perfect tinutele sofisticate ale micutilor, conferindu-le un aspect ingrijit si festiv, ideal pentru perioada in care il asteptam pe Mos Craciun.

Stofa aleasa cu grija pentru vesta nu doar ofera o senzatie placuta la atingere, ci si adauga un nivel suplimentar de confort pentru cei mici, astfel incat acestia sa se simta bine in orice moment al sarbatorilor. Nasturii atent alesi completeaza designul, aducand o nota de eleganta si stil, iar combinatia de rosu ecosez contribuie la crearea unei imagini pline de caldura si bucurie, specifica spiritului festiv al Craciunului.

In aceasta vesta, cei mici vor straluci la fel de mult precum decorurile festive, evidentiindu-se cu un look fermecator si ingrijit. Aceasta piesa vestimentara reprezinta nu doar o alegere estetica, ci si o expresie a atentiei la detalii si a dorintei de a oferi celor mici un cadru festiv si plin de stil in timpul sarbatorilor de iarna.

Iar pentru eleganta suprema, o vesta bleu cu detalii incredibil de delicate poate completa tinuta cum rar s-a mai putut vedea. La pachet cu o pereche de pantaloni bleu si cu un design “matchy”, unicitatea desigului luxuros, mana de fabricatie incredibil de atenta si superioritatea calitativa a materialului ofera purtatorului un aer sofisticat si rafinat.

Este perfecta pentru captarea momentelor alaturi de cei dragi, pentru petrecerile elegante, inclusiv cele de la gradinita sau de la bunici. Imagineaza-ti cum cel mic va fi imbracat ca un print  in timp ce se joaca in jurul bradului impodobit sau cand colinda impreuna cu familia. Un costumas fetiv este nu doar o piesa vestimentara, ci un element cheie in crearea unei atmosfere de sarbatoare. 


Body-uri elegante


Si daca copilul tau a implinit deja 2 ani, cel mai probabil continui sa–l imbraci in body-uri pentru ca aceste piese vestimentare sunt piese vestimentare de nelipsit pentru ei. Dar, de Craciun, noi ti-am pregatit niste body-uri tematice, cu design elegant si special de sarbatoare. 

Albul imaculat, design-ul atent ales si manopera tesaturilor executata excelent, dau o nota de eleganta intregii tinute. Atat la interior cat si la exterior, body-ul este 100% bumbac, materialul fiind moale in special pentru pielea sensibila a bebelusului. Daca micutul are intre 3 si 6 luni, acesta este alegerea perfecta, mai ales pentru a capta amintiri intr-o sedita foto pentru bebe, specifica sarbatorilor de iarna.

Body Bumbac Bebelusi Alb Cu Maneca Lunga

Noua colectie de hainute festive pentru copii pentru Craciun reprezinta nu doar o optiune vestimentara, ci o modalitate de a imbraca micutii in spiritul magic al sarbatorilor. Fiecare piesa din aceasta colectie aduce cu sine nu doar rafinament si stil, ci si bucuria autentica a Craciunului. De la camasi cu imprimeuri jucause la veste elegante si pantaloni asortati, aceasta colectie reflecta atentia la detalii si grija pentru confortul celor mici. In timp ce micutii se pregatesc sa straluceasca in aceste tinute fermecatoare, este evident ca moda pentru copii poate aduce un strop de magie in timpul sarbatorilor. Astfel, sarbatorind in stil, micutii vor crea amintiri frumoase si vor pastra spiritul festiv viu in inimile lor. Cu aceasta colectie, Craciunul devine nu doar o sarbatoare, ci o experienta autentica si plina de farmec pentru cei mici.