Annebebe si Targul Online Baby Expo 2023

Dacă îți plac reducerile și ești în căutarea unor accesorii noi pentru copilul tău, fie să contribuie la creșterea acestuia, la distracție, dar și pentru amenajarea unei camere sigure și deosebite, Târgul Baby Boom este exact ce ai nevoie. Desfășurat în perioada 19-22 octombrie în București, dar și online pe camerabebelusului.ro, acest târg te invită să te pui la curent cu noutățile pentru bebeluși, reduceri speciale și cele mai bune oferte de preț din tot anul, dar și surprize, tombole, cursuri și seminarii organizate de specialiști privind creșterea copilului.

 targ baby boom expo 2023

Practic, Baby Boom Expo 2023 ediția de toamnă te ajută să te pregătești cu ușurință de venirea copilului pe lume sau să-ți completezi necesarul zilnic cu produse de calitate superioară și la costuri mici. Iată ce te așteaptă.

 

Cele mai mari branduri din industria pentru copii te așteptă la Baby Boom 2023

AnneBebe a pregătit numeroase branduri internaționale care o să-ți încânte privirea la evenimentul de toamnă Baby Expo. Printre acestea se regăsesc producători de top în materie de hăinuțe de sezon pentru copii și bebeluși, mobilier, articole pentru alăptat și igienă, fără a lipsi, desigur, jucăriile, sistemele ergonomice pentru transport, articole pentru pătuțuri și pătuțuri în speță. Toate sunt confecționate din materiale de calitate, durabile și non-toxice, care le-au adus stima de care se bucură în prezent. Hai să descoperim câteva dintre ele!

 

l  AnneBebe

Marca proprie AnneBebe a pregătit cele mai noi tendințe în materie hăinuțe, seturi și accesorii tematice. Dacă micuțul tău abia ce a venit pe lume sau urmează să se întâmple acest lucru, cu pași mici ai început cu siguranță să te bucuri și de organizarea botezului. Așa că AnneBebe îți aduce în atenție cele mai noi colecții de hăinuțe și accesorii pentru botez astfel încât minunea ta să aibă o ținută impecabilă, dar și costume de Crăciun, lumânări, trusouri și multe altele.

l  Mayoral

Body Roz Cu Bretele Fete Mayoral 168

Mayoral spune “Bun venit!” toamnei cu o colecție încântătoare de bluze, jachete și încălțăminte pentru băieții și fetele cu vârsta cuprinsă între 0-18 luni. Articolele sunt realizate din materiale premium precum bumbac, bumbac organic, piele naturală, geci cu umplutură de puf, pentru ca celui mic să-i fie ușor să facă tranziția de la un anotimp la altul sau să se bucure de confortul binemeritat.

l  US Polo Assn

Set 10 Piese Nou-Nascuti Crem Cu Maro Cu Imprimeu

Polo Assn oferă încredere micuților cu fiecare pas pe care aceștia îl fac. Brandul inspirat din lumea sportului se axează pe hăinuțe confortabile pe care copilul le poate purta încă din prima zi a vieții și să fie cochet, gata de noi aventuri. Materialele plăcute și durabile sunt alegerea ideală pentru ca el să se bucure de o libertate desăvârșită în mișcare.

l  Organic KitiKate

Set Portbebe Cu Perna Bumbac Organic Bej

În ultimii ani, îmbrăcămintea din materiale organice este tot mai căutată, aceasta fiind ideală pentru bebelușii cu pielea sensibilă și fragilă, predispusă la iritații și alergii. Așadar, Organic KitiKate merită toată atenția ta dat fiind că brandul comercializează exclusiv articole din acest material premium, body-uri, salopete, șosete, pled-uri și multe alte produse esențiale.

l  LeoKing

Set 3 Piese Bluza cu Dantela Pantaloni si Caciulita Fetite Bej Bumbac 10816 Leo King

În materie de hăinuțe se face remarcat și LeoKing cu ale sale colecții speciale de toamnă ce sprijină atât confortul, cât și sănătatea. Folosesc exclusiv materiale de cea mai bună calitate, certificate, cu care reușește să-i încânte pe micuți la fiecare utilizare.

l  Patique Kids

Set 2 Piese Tricotate din Bumbac pentru Fetite, Pulover Maro si Salopeta Crem 21028 Patique

Patique Kids este alegerea excelentă pentru copii mereu la modă care-și pot exprima personalitatea lor puternică cu ajutorul hăinuțelor vesel colorate. La BabyBoom Show colecția va integra și păturici pufoase, călduroase, ideale de luat în vacanță sau la plimbare, dar și alte accesorii utile.

l  Sarabanda

Camasa Crem Cu Maneca Lunga Imprimeu Gri Baietei 5624 Minibanda

Și Sarabanda a pregătit o mulțime de accesorii și hăinuțe frumoase pentru fete și băieți. Vor fi multe articole în tendințe, croiuri confortabile, materiale moi care se vor potrivi minunat zi de zi, în orice context.

l  Ido

Participând la evenimentul Boom Baby Expo vei putea vizualiza și noile lansări din partea Ido, un brand axat pe pe hăinuțe casual și elegante, dar și pe accesorii. Articolele moderne și versatile vor încânta prin atenția la detalii, materialele prietenoase cu pielea, fără a lipsi bineînțeles, partea de confort.

l  Condor

Sosete Lungi Din Dantela Crem Fata Condor 4502

Condor te va impresiona prin delicatețea și frumusețea accesoriilor pentru fetițe și băieți, care dispun de o linie generoase de accesorii pentru bebeluși, ideale zi de zi sau de purtat la evenimentele speciale. Astfel, nu lipsesc șosetele cochete și călduroase, accesorizate cu fundițe, din tricot, dantelă, bumbac și multe altele.

 

Iar pe lângă acestea, vor mai fi multe alte branduri de suflet cu autorul cărora vei putea să-ți alegi de la A la Z tot ce are nevoie micuțul tău. Dacă nu poți ajunge la Romexpo, Stand NR:E12, Pavilion Central-Inel Stânga, vei găsi produsele și reducerile generoase chiar și online, pe camerabebelusului.ro.

 

banner targ baby boom expo

Cum obtii o invitatie gratuita la Baby Boom Expo 2023? Descarca aici

Baby Boom Expo 2023 este un eveniment plin de viata si inovatie, dedicat familiilor si copiilor. Pentru a participa la aceasta experienta minunata, exista doua modalitati de a intra: cu bilet sau gratuit, in functie de ziua si optiunile disponibile.

Intrarea la expozitie costa 15 lei pentru adulti. Aceasta suma simbolica ajuta la sustinerea evenimentului si la organizarea unor activitati de calitate pentru vizitatori. Cu toate acestea, exista si posibilitatea de a intra gratuit in anumite zile.

Concret, intrarea este gratuita in zilele de joi si vineri pentru toti cei care descarca invitatia speciala de pe site-ul evenimentului aici.

Copiii au acces gratuit in oricare dintre zilele expozitiei. Acest lucru face ca Baby Boom Expo sa fie cu adevarat un eveniment prietenos pentru intreaga familie, unde cei mici pot explora, invata si se distra alaturi de parinti si alti vizitatori.

Astfel, fie ca alegi sa cumperi un bilet sau sa descarci invitatia gratuita pentru zilele de joi si vineri, Baby Boom Expo 2023 promite sa ofere o experienta de neuitat pentru toti participantii.

Descarca invitatia gratuita